Padeltrainer worden?

Ben je gek van padel en vind je het leuk om voor een groep te staan? Wellicht is het trainerschap bij Bramos dan wat voor jou! Kom langs op de inloopavond en kom meer te weten over het trainerschap d.m.v. een sportieve padelavond!

Lees hieronder verder!

Jochem---Bramos-Padel-Academy
Bram Meijer - Copa de Padel
Bramos-Padel-Academy-lach-foto
Copa de Padel winst
Sportief-bedrijfsuitje-bramos

De inloopavond

Op woensdag 30 november organiseren wij een inloopavond bij Aparthotel Delden bedoeld voor iedereen bij wie het trainerschap bij padel ergens kriebelt. Tijdens deze avond laten we je kennismaken met Bramos Padel Academy op een creatieve en sportieve manier. Je kunt een training bij één van onze trainers volgen zodat je gelijk een beeld hebt van het trainerschap. Hierna is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen tegen andere deelnemers. Gedurende deze avond is er de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan. Op deze manier kunnen we op een laagdrempelige manier met elkaar het gesprek aan gaan over het werk als padeltrainer bij Bramos Padel Academy. We kunnen je dan ook meer vertellen over de licentie tot padelleraar.

Voor wie?

Deze inloopavond is bedoeld voor iedereen die ook maar enige interesse heeft in het trainerschap! Ongeacht je achtergrond op het gebied van lesgeven. Werk je fulltime en lijkt het je leuk om een avond training of clinics te verzorgen? Uiteraard ben je dan ook van harte welkom. 

Bij twijfel, gewoon langskomen! Vinden we alleen maar leuk!

Onze-visie-en-missie
Sportief-bedrijfsuitje-bramos

Trainer zijn bij Bramos

Bramos Padel Academy verzorgt op 12 locaties in Overijssel, Gelderland en Drenthe padeldiensten. Dit zijn voornamelijk padellessen en padelclinics. De padellessen vinden hoofdzakelijk in de avonduren plaats. De clinics vinden ook overdag plaats en zijn vooral gericht aan bedrijven die komen padellen als bedrijfsactiviteit. 

Lijkt het je leuk om wekelijks vaste groepen training te geven waarbij je samen met hen progressie boekt? Dan is het verzorgen van een vaste lessenreeks op een locatie wellicht wat voor jou! Vind je het leuker om jouw enthousiasme over padel op zoveel mogelijk verschillende mensen over te brengen? Dan ligt waarschijnlijk het verzorgen van clinics voor grotere groepen meer in jouw straatje.

Wat wij kunnen bieden:

Wat zoeken wij?

Ga naar de Website!

Ben je al zeker van je komst? We zouden het dan fijn vinden om hier alvast op de hoogte te zijn! Op deze manier weten wij ongeveer hoeveel deelnemers we kunnen verwachten.

We helpen je graag om een duidelijk beeld te geven van het werk als padeltrainer! Hopelijk zien we je tijdens de inloopavond