Opzoek naar een sportief teamuitje met je bedrijf in omgeving Enschede? Volg dan een op maat gemaakte clinic bij Bramos!

Maak kennis met padel

Ontdek samen met je collega’s de snelstgroeiende sport van Nederland! Wellicht ben je de term ‘Padel’ al eens tegengekomen op TV, Facebook of in de krant. Hoe leuk zou het zijn om met je collega’s deze opkomende sport te verkennen? Dus ben jij opzoek naar een sportief teamuitje in de omgeving Enschede. Dan is een padelclinic iets voor jouw team!

Ben je nog niet bekend met padel? Geen zorgen, we leggen het graag kort voor je uit: Padel vertoont gelijkenissen met zowel tennis als squash en wordt altijd gespeeld met teams van 2 tegen 2. Het speelveld is omringd door glazen wanden, die een integraal onderdeel vormen van het spel. Padel wordt gespeeld met een speciaal padelracket, kleiner van formaat, waardoor de sport toegankelijk is voor iedereen. Binnen slechts een uur kan iedereen al genieten van leuke rallies.

 

3 redenen om te kiezen voor een sportief teamuitje in de omgeving Enschede

Goed voor je gezondheid
Padel verbetert je fysieke kracht, sterkere spieren, coördinatie en reactievermogen.
Teamspirit
Het versterkt de teamgeest binnen jullie team!
Balans
Bij een teamuitje hoort natuurlijk een drankje en een hapje. Door een sportieve activiteit als padel, hou je sportief en ongezond in belans!
Vorige slide
Volgende slide

Hoe ziet een clinic eruit?

We beginnen gezamenlijk met het uitleggen van de spelregels. Via enkele korte voorbeelden tonen we wat wel en niet is toegestaan. Vervolgens verdelen we de deelnemers op basis van hun niveau, met 4 tot 6 personen per baan. Tijdens dit gedeelte van de padelclinic legt de trainer per baan de positie, techniek en tactiek uit, terwijl hij of zij instructies geeft en tips deelt. Daarna verschuift de aandacht van de trainer naar de volgende baan.

De opzet van de clinic is zodanig dat er na een uur tijd is om het op te nemen tegen je collega’s in wedstrijdvorm. Het tweede deel van dit sportieve bedrijfsuitje omvat een king of the court toernooi. Na afloop kunnen twee collega’s zich bekronen tot de beste padelspelers van het team!

Wij verzorgen het volledige traject van de clinic van begin tot eind. Dat omvat de reservering van de banen, het verstrekken van leenrackets, padelballen en de organisatie van de clinic zelf.

Gedurende de clinic hebben de organisatoren ook de mogelijkheid om te genieten van het evenement, aangezien wij de operationele taken tijdens de clinic voor onze rekening nemen.

Perfect sportief teamuitje Enschede

Bij bijna alle locaties is het mogelijk om een drankje na te doen!

King of the court!

Na het verwerven van de basis van padel tijdens de padelclinic is het moment aangebroken voor wedstrijden! Deelnemers vormen paren (twee personen elk). In wedstrijden van 6-8 minuten streven de teams ernaar zoveel mogelijk punten te scoren. Zodra de tijd om is, wordt er doorgedraaid. De winnaars schuiven een baan naar links, terwijl de verliezers naar rechts verplaatsen. Op deze manier worden wedstrijden op het niveau van iedereen gespeeld, wat het extra plezierig maakt.

Tijdens de laatste wedstrijd betreden de twee beste koppels de baan aan de linkerkant. De winnaars van deze laatste wedstrijd mogen zichzelf kronen tot de koningen van de baan!

Locaties?

Bramos Padel Academy verzorgt padel clinics op meer dan 10 locaties. De meeste locaties beschikken over 2 padelbanen. Voor groepen tot 12 personen zijn dit geschikte locaties.  Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden voor sportieve bedrijfsuitjes bij Aparthotel Delden, De Stouwe Wierden en Plaza Padel Enschede.

Bekijk al onze locaties hier!

Meer weten over Plaza padel? Klik hier!

Meer weten over TEZ? Klik hier!

Belangrijke informatie

Aanvulling

Kosten zijn afhankelijk van:

Groep groter dan 65 personen? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar een waardevolle invulling.

Succesvolle clinics

HOST Enschede

Sportief vriendenuitje Enschede

Personeelsvergeniging - Gemeente Hengelo

Gemeente enschede padelclinic

Gemeente Enschede

MET Architecten - Enschede

Gemeente Rijssen

Sensata

DW Property

Cogas

Urenco

Klantervaringen!

Ruud

TC de Mors

Samen met een collega een padelclinic georganiseerd voor de sportieve collega’s van onze afdeling. Dankzij het weer en het enthousiasme van trainer Brando was het een erg geslaagde middag. Op een leuke manier hebben de collega’s kennis kunnen maken met padel.

Margo

Padelden

Samen met onze afdeling hebben wij een clinic gevolgd in Delden. Helft van het team had al padelervaring, de andere helft niet. Beide trainers wisten goed in te spelen op het niveauverschil waardoor er aan het einde van de clinic zelf nog samen wedstrijden kon worden gespeeld.  Ook de locatie in Aparthotel Delden is erg gezellig om na te zitten.

Jenna

Plaza Padel

Wij vonden het erg leuk! Wij gaan waarschijnlijk zelfs kijken naar lessen en een lidmaatschap, maar eerst even de lockdown doorkomen. 

Ons verhaal

Al in 2013, te Enschede, zag de TEZ-vereniging het potentieel van padel en creëerde drie padelbanen, destijds nog van plexiglas en met een tennisgrond. Bram, destijds een tennisser, waagde zich voorzichtig aan zijn eerste minuten met een padelracket en raakte al snel verslingerd. De dynamiek, snelheid en variatie wekten zijn grote interesse. Na veel observatie, training, zelfstudie en eigen spel wist Bram snel zijn padelspel te ontwikkelen. Dit leidde ertoe dat hij mocht deelnemen aan het Nederlandse team tijdens het WK in Mallorca in 2014.

Gelijktijdig maakten steeds meer tennissers op de club de overstap naar padel, maar het niveau van de spelers bleef snel steken. De club had behoefte aan de kennis en ervaring van Bram om het speelniveau van de leden naar een hoger niveau te tillen, en zo werd De Padelschool geboren.

Inmiddels is Bram een professionele speler geworden en reist hij de hele wereld rond. Team Bramos, bestaande uit 9 trainers, verzorgt lessen, clinics en evenementen op verschillende locaties in Oost-Nederland.

Aanmelden voor een clinic

Volg de onderstaande 5 stappen om vrijblijvend een aanvraag voor een clinic te doen. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

 Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.