Partner:
Sten Richters

6- voudig Nederlands Kampioen

Nummer 1
van Nederland

Nummer 170
op wereldranglijst

+14

In 2010 maakte ik mijn eerste stappen in de wervelende wereld van padel. Op mijn vertrouwde tennisvereniging in Enschede (TEZ) werd al snel de potentie van deze sport erkend. Met groot enthousiasme werden er drie padelbanen aangelegd. Langzaam maar zeker werd ik steeds meer gegrepen door de magie van padel, waardoor ik mijn tennisracket steeds vaker inruilde voor een padelracket. Deze toewijding en passie leidde uiteindelijk tot een buitengewone kans: in 2014 kreeg ik de eer om deel uit te maken van het Nederlands team op het WK Padel in Mallorca.

Tijdens mijn studie ben ik gestart met mijn eigen padelschool om de vraag naar les van leden in te vullen. Teglijkertijd besloot ik mijn eigen padelvaardigheden verder te ontwikkelen. Door vroegtijdig de overstap naar padel te maken, en te blijven geloven in de sport, presteer ik al enige tijd in de top van Nederland. Zo heb ik de afgelopen zes jaar de titel van Nederlands kampioen padel mogen dragen.  En die draag ik nog steeds met trots.

Maar mijn ambities reiken verder dan alleen Nederland. Dankzij een geweldig team van partners, sponsoren en professionals kan ik sinds 2021 mezelf een professionele padelspeler noemen. Ik reis nu de hele wereld rond om deel te nemen aan internationale toernooien, van Dubai tot Argentinië en van Saudi Arabië tot aan Zuid-Afrika.

Graag nodig ik je uit om mijn padelavontuur op de voet te volgen, hier op deze pagina en op mijn sociale media-kanalen. Op die manier blijf je op de hoogte van elke stap die ik zet op deze opwindende reis!

Mijn partners

King of the court Bramos Padel Academy
Selectietraining Bramos

Mijn laatst gespeelde wedstrijd

In deze livestream zie je de halve finale van Fip Rise Frihamnen in Gothenburg!

Start wedstrijd vanaf minuut 23:00

"Passie voor padel, discipline, harder willen werken dan een ander en samen werken met mensen die jou beter maken."

Tijdlijn

20

23

Fip Rise Hoorn 2023 Sten en Bram

Fip Rise Hoorn

Het eerste internationale toernooi in eigen land sinds lange tijd. In de kwartfinales hebben we helaas verloren van de nummers 1 geplaatst.

23

bram Meijer fip rise Gothenburg

Fip Rise Gothenburg

Blij met een goed toernooi. Na 3 gewonnen wedstrijden in het hoofdschema, zijn we in de halve finale uitgeschakeld

23

TEAM NL European games Krakau met Bram Meijer

European Games

Met TEAM NL naar Krakau voor de European Games. Een geweldige ervaring om voor Nederland uit te mogen komen.

23

Kia van Mossel x Bram Meijer

Verlenging partnership met Van Mossel Kia

Na vele veilige kilometers in mijn vorige EV6, heb ik een nieuwe EV6 mogen ophalen. Blij met deze fantastische partner die mijn topsport carriere mede mogelijk maakt

23

Fip rise Riyadh

FIP RISE RIYADH

Samen met Sten hebben we in Saudi Arabië mogen spelen. Geplaatst in het hoofdschema, maar helaas geen toernooiwinst.

23

Fip Rise Gavle

FIP Rise in Gavle, Zweden

Helaas niet het resultaat waar we voor naar Zweden zijn gegaan. In het hoofdschema zijn we na de 1e ronde uitgeschakeld.

23

Fip rise Londen

Kwartfinales in Londen

We zijn uitgeschakeld in de kwartfinales tijdens het FIP toernooi in Londen.

23

Nederlands Kampioen padel 2023

Nederlands Kampioen 2023!

Voor de 6e keer op rij! Samen met Sten Richters heb ik deze titel op mijn naam weten te schrijven.

23

Herbalife congres bram Meijer

Herbalife event

Bij Papendal heb ik tijdens het Herbalife congres mogen vertellen over mijn ervaringen met de producten. Aansluitend met een q&a en fotosessie.

23

Winst p500 topspinplaza bram Meijer en sten richter

Winst P500 Topspinplaza

Het 1e gespeelde en gewonnen toernooi van 2023 samen met Sten Richters!

20

22

Copa de Padel winst

De laatste toernooien van het jaar

Samen met Sten heb ik in Milaan deelgenomen aan de Premier Padel. Een week later stonden de FIP masters in Turijn op de planning. Helaas geen toernooi winst. Nu tijd voor rust om ons weer op te laden voor het nieuwe toernooi seizoen.

22

Het wk in Dubai

Samen met ons team zijn we 13e geworden op het Wereldkampioenschap padel. Een mooie ervaring om samen met het team te maken.

22

Gekwalificeerd voor het wk!

Gekwalificeerd voor het WK!

Op naar Dubai! Samen met het Nederlandse team hebben we ons in Derby weten te kwalificeren voor het WK dat begin november plaatsvindt.

22

Bram Meijer, Uriel Maaren, Alex Ruiz en Momo Gonzales

World Padel Tour Amsterdam

Eind september stonden we dankzij een Wildcard in het hoofdschema van de World Padel Tour! In 6-0 7-6 verloren we van het 2 top 15 spelers van de wereld.

22

Winst met Arjen Robben

Winst voor het goede doel!

Samen met Arjen Robben heb ik een toernooi op de Jaarbeurs in Utrecht gewonnen. Het prijzengeld (€2000) hebben wij mogen schenken aan het goede doel: FC Groningen in de maatschappij.

22

Bram Meijer - Copa de Padel

COPA DE PADEL!

Wat een week was dit! Spelen in een stadion met een geweldige sfeer. In een bizarre finale hebben wij in een tiebreak gewonnen. Hierdoor zijn we 3-voudig FIP RISE kampioen.

22

FIP RISE Rotterdam

Kampioen FIP RISE Rotterdam

Ook ons tweede internationale toernooi hebben we gewonnen! Fip Rise Rotterdam 2022 samen met Sten Richter.

22

Fip rise London bram Meijer en sten richter

Kampioen FIP RISE Londen

Ons eerste Internationale toernooi samen en gelijk met de winst er van doorgaan. Samen met Sten Richter.

22

bram Meijer en juani mieres

Debuut Premier Padel met Juani Miers

Samen met oud nummer 1 van de wereld 'Juani Mieres' heb ik gedebuteerd in Madrid tijdens de Premier Padel. Helaas zijn we hier in de 2e ronde uitgeschakeld.

22

bram Meijer Nederlands kampioen eredivisie

Nederlands kampioen Cupra eredivisie

Op 26 juni ben ik na verschillende competitiedagen met mijn team Nederlands Kampioen met team Peaks Rekre Sport! ​

22

Start internationale tour

De dag na het NK padel, is het internationale seizoen gestart. We starten in Paraguay, vliegen door naar Argentinië, spelen in Monaco, Zuid-Afrika en Spanje, Portugal en Oostenrijk.

22

Bram Meijer NK 2021 EY

Voor de 5e keer Nederlands Kampioen!

In maart 2022 ben ik voor de 5e keer op rij de Nederlands kampioen padel geworden. Samen met Uriel Maarsen wisten we in Zwolle de titel te bemachtigen.

22

Sponsoren-Bram-Meijer

Nieuwe partners

Ik ben blij om te kunnen melden dat ik een aantal mooie bedrijven aan me kan koppelen. Samen met PadelDistrict, Van Mossel Kia, KNLTB, Herbalife en Craft kan ik alles uit mijn professionele padel carrière halen.

20

21

Halve Finale behaald op het APT toernooi in België

April 2021 heb ik samen met Uriël Maarsen de halve finale weten te halen bij het APT toernooi in België. In dit jaar hebben wij ook verschillende APT toernooien gespeeld in Portugal, Zweden en Monaco. Dankzij de resultaten sta ik momenteel in de wereldranking op nummer 40 van de APT.

21

EK-Marbella

Het Europees kampioenschap in Marbella

Samen met het Nederlands team zijn wij als 10e geëndigd. In het koppeltoernooi ben ik samen met Uriël geëndigd in de top 8 van Europa.

21

Copa-de-Padel

FIP Rise en P500 toernooien

In 2021 heb ik ook in Nederland veel toernooien gespeeld. In Oisterwijk heb ik samen met Uriel het FIP Rise toernooi gewonnen. Ik heb de P500 toernooien gewonnen in Oisterwijk, Leiden, Volendam en Houten.

20

20

Bram Meijer P500

P250 en P500 toernooien

In 2020 was het lastig om internationale toernooien te spelen vanwege de coronamaatregelen. Ik heb daarom vooral Nederlandse toernooien gespeeld. Zo heb ik de P500 toernooien in Oisterwijk, Volendam en Leiden gewonnen. Daarnaast heb ik ook het P250 toernooi in Alkmaar gewonnen.

20

Bramos, mijn eigen padelmerk

Start eigen padelmerk Bramos

In 2020 ben ik mijn eigen padelmerk genaamd Bramos gestart. In dit jaar heb ik veel rackets getest en hebben we het eerste racket ook gelanceerd.

20

Nederlands-Kampioen-2020-padel

Nederlands Kampioen 2020

Samen met Uriel Maarsen ben ik voor de 3e keer op rij Nederlands kampioen padel geworden. Het kampioenschap vond plaats bij Padel Dam in Amsterdam.

20

19

German-padel-masters

Masters Padel Duitsland

In Keulen heb ik samen met Victor van Ruissen de German Padel Masters gewonnen. Samen met Victor mochten wij ons het sterkste padelkoppel in Duitsland noemen.

19

NK-Padel-2019

Nederlands Kampioen 2019

In Amsterdam ben ik samen met Uriel Maarsen Nederlands kampioen geworden. Dit is voor mij de 2e kampioenstitel op een rij.

19

Avontuur-in-Bilbao

Wonen en trainen in Bilbao

Voor het tweede jaar op rij heb ik voor het grootste gedeelte van de tijd in Bilbao geleefd. Hier heb ik veel getraind met Marcelo Perez. Marcelo was voorheen een topspele en ondermeer de partner van Miguel Lamperti.

20

18

WPT-Hoogste-ranking

Mijn hoogste WPT ranking

Door het spelen van veel World Padel Tour toernooien stond ik op nummer 157 van de wereld. Dit komt voornamelijk doordat ik me samen met Uriel wist te plaatsen voor het hoofdschema van de World Padel Tour in Zweden.

18

Bram Meijer kampioen 2018

Nederlands Kampioen 2018

In 2018 ben ik Nederlands kampioen geworden en dat ook nog op mijn eigen vereniging, TEZ. Samen met Uriel ben ik kampioen geworden van de herendubbel. In ditzelfde jaar heb ik samen met Kim van Ginkel de Nederlands Kampioenschap gemengd dubbel gewonnen.

18

Bilbao Bram Meijer

Verhuizen naar Bilbao

Om mijn niveau te verbeteren, ben ik naar Bilbao gegaan. Hier kon ik trainen met toptrainers en wedstrijden spelen tegen hoogwaardige spelers. Het grootste deel van mijn jaar heb ik in Bilbao gewoond en getraind.

20

17

German-padel-masters-2017

German Padel Masters

Samen met Peter Bruijsten heb ik de German Padel Master gewonnen. Dit is een toernooi bestaande uit de beste Duitse padelkoppels.

17

Trainingsweekend-in-Madrid

Trainingsweek Madrid

Om mijn spel te verbeteren heb ik een week getraind bij een van de best aangeschreven padel academies van de wereld. Samen met top 50 spelers heb ik hier een week getraind.

17

EK-portugal

Europees kampioenschap Portugal

In Lissabon heb ik Nederland mogen vertegenwoordig op het Europees kampioenschap.

17

NK-Padel-2017

Nederlands kampioen 2017

In 2017 ben ik voor het eerst Nederlands kampioen geworden. Het toernooi vond plaats in Rotterdam bij Victoria.

20

16

Mijn eerste World Padel Tour toernooi

In Barcelona heb ik samen met Peter Bruijsten mijn eerste World Padel Tour toernooi gespeeld. De WPT is het grootste padelcircuit van de wereld.

16

padelschool meijer

Start van Padelschool Meijer

Tijdens mijn studie ben ik mijn eigen padelschool begonnen. De naam 'Padelschool Meijer' is inmiddels veranderd naar 'Bramos Padel Academy'.

20

15

Ek padel Rijswijk

Europees kampioenschap in Rijswijk

Naast het wereldkampioenschap heb ik ook het Europees kampioenschap gespeeld. Dit kampioenschap vond plaats bij La Playa in Rijswijk.

20

14

wk Padel in mallorca

Het WK in Mallorca

Na een aantal jaren recreatief padel te hebben gespeeld, mocht ik Nederland vertegenwoordigen op het WK in Mallorca.

20

10

Een van Bram zijn eerste padeltoernooien

Mijn eerste keer padel

In 2010 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met padel. Ik tenniste altijd bij TEZ waar ze in 2010 ook 3 padelbanen kregen. Ik ben toen naast tennis ook gaan padellen.