'Voor iedereen'

De Beste Padel Academy voor iedereen!

Hoogwaardige padellessen onder begeleiding van 6-voudig Nederlands Kampioen Padel: Bram Meijer

Padeltrainer worden?

Onze Missie

Padel de grooste sport van Nederland maken zonder dat de kwaliteit van het spel hier onder gaat leiden.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met padel. Waarbij padel zowel technisch als tactisch wordt begrepen. Zodat iedereen zich op de juiste manier ontwikkeld, langdurig plezier in padel houdt en er ook jeugd kan doorgroeien naar de top van de wereld.

Onze Kernwaarden

1

Passie

We houden van het spel en krijgen energie van iedere minuut op de baan. We willen samen hard werken om van iedereen een betere speler te maken.

2

Deskundig

Een ieder van ons is opgeleid of bezig met de opleiding. We hebben padel inhoudelijke kennis en weten dit didactisch en pedagogisch goed over te brengen op de groepen.

3

Persoonlijk

We padellen met elkaar. En worden beter door elkaar. We hebben oog voor elkaar en onze trainers hebben oog voor jou!

4

Plezier

Heerlijk man. Lekker padellen, doen wat je leuk vindt, terwijl je leert op jouw tempo.

5

Professioneel

Het goed verzorgen van trainingen padeinhoudelijk gaat ons met ondersteuning van Bram goed af. De manier waarop we dit organiseren en communiceren voeren we professioneel uit.

Ons verhaal

Waar het begon

In 2013 al, in Enschede. Vereniging TEZ zag al vroeg de potentie van padel en stampten 3 padelbanen uit de grond. Toen nog van plexiglas en met een tennis ondergrond. Bram, destijds nog tennisser, begon voorzichtig zijn eerste minuten met een padelracket te maken en raakte al snel verslaafd. De dynamiek, snelheid en variatie zorgden voor veel interesse. Na veel kijken, trainen, inlezen en zelf spelen wist Bram zijn eigen spel snel te ontwikkelen. Met de uitkomst dat hij mocht spelen voor het Nederlandse team aan het WK in Mallorca in 2014.  

Tegelijkertijd begonnen steeds meer tennisser op de club de overstap te maken naar padel, maar het niveau van de spelers stagneerde snel. Deze kennis en ervaring van Bram waren gewenst om het spelniveau van de leden naar een hoger niveau te tillen: De Padelschool was geboren.

Inmiddels heeft Bram de stap gemaakt tot professionele speler en vliegt hij de hele wereld rond. Team Bramos, bestaande uit 9 trainers, zorgt voor de invulling van lessen, clinics en events op 8 locaties in Oost Nederland.  

Onze visie

De beste padel Academy voor ‘iedereen’ zijn. Van jong tot oud, van sportief tot niet sportief, van ouderen tot gehandicapten. 

Iedereen stapt met een andere motivatie de baan op. Mevrouw Jansen komt lessen voor de gezelligheid,  meneer de Vries wil zijn conditie verbeteren en het plaatselijke accountantkantoor wil een teambuilding activiteit met de nadruk op vitaliteit. Bramos heeft oog voor de wensen en behoeften van een ieder, is hier van op de hoogte en streeft naar een adaptieve invulling. 

 

Jeugd, Padel Toekomst

Toekomst

Steeds meer mensen maken kennis met padel, ook jeugd. Wij streven naar een topsport landschap waar de toekomstige professionals een goede opleiding kunnen doorlopen waarin ze op en naast de baan worden begeleid. Als Pioneers van de sport bewandelen wij een pad waarin alles ‘nieuw’ is. 

Dankzij eerdere valkuilen, leermomenten en kansen kunnen wij een gebaand pad maken voor de jeugdtalenten.

Missie en visie

Bramos Padel Academy wil dat de padelsport de grootste sport van Nederland wordt zonder dat de kwaliteit van het spel hier onder gaat leiden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen padel zowel tactisch als technisch gaat begrijpen.  Onze diensten zorgen ervoor dat mensen met meer plezier op de baan staan. En ook blijvend plezier zullen houden. Vanuit de honderden leden willen wij ook aan talentontwikkeling doen zodat jeugd, maar ook jongvolwassen kunnen blijven groeien in ontwikkeling. 

Bramos-Padel-Academy-lach-foto

Ons team!

Het nastreven van deze missie en visie doen wij met dit team van gepassioneerde trainers

Stan Tiehuis

Eigenaar, manager & trainer

Mathijs Ter Haar

Hoofdtrainer

Richard Tukkers

Trainer

Holger Braun

Trainer

Max Ebbers

Trainer

Jochem Vreeman

Trainer

INTERNE OPLEIDING

Wij bieden een interne opleiding aan voor nieuwe trainers. Gedurende 10 weken, in de avonduren of weekenduren, krijg je alle benodigde kennis om goed voorbereid als trainer aan de slag te gaan. We besteden aandacht aan je eigen vaardigheden, didactische vaardigheden, en meer.

Na succesvolle afronding van de interne opleiding kun je direct starten als trainer op de baan. Maar maak je geen zorgen, er zijn regelmatige trainersessies gepland waarin we samen blijven trainen.

Heb je de interne opleiding afgerond? Dan wordt het tijd om het KNLTB-certificaat te behalen en je trainingsexpertise verder te ontwikkelen!

Wij werken met een gepersonaliseerd lesplan per groep. Dit plan wordt gemaakt op basis van een behoefte-analyse bij deelnemers.

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.