Wij zetten ons in om de padelvaardigheden van iedere speler te verbeteren. Dat doen wij met ongekende passie voor de sport!

Team Bramos

Wat doen wij?

Bramos Padel Academy zet zich in om het het padelspel van een ieder te verbeteren. Als team stimuleren wij elkaar om ons eigen spel te verbeteren, en onze kennis over padel te vergroten. Als bedrijf trekken wij onze padelschoenen aan om iedereen te betrekken in het padelavontuur. Dit doen we vanuit passie voor padel. Met als doel om vanuit plezier tot ontwikkeling te komen. 

Missie en visie

Bramos Padel Academy wil dat de padelsport de grootste sport van Nederland wordt zonder dat de kwaliteit van het spel hier onder gaat leiden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen padel zowel tactisch als technisch gaat begrijpen.  Onze diensten zorgen ervoor dat mensen met meer plezier op de baan staan. En ook blijvend plezier zullen houden. Vanuit de honderden leden willen wij ook aan talentontwikkeling doen zodat jeugd, maar ook jongvolwassen kunnen blijven groeien in ontwikkeling. 

Bramos-Padel-Academy-lach-foto

Onze 4 pijlers

1

Plezier

Tijdens een les vinden wij het belangrijk dat iedere deelnemer plezier heeft.

2

Fysieke inspanning

Na afloop van de les moet je voldoening door fysieke inspanning hebben.

3

Fijne groep

Het volgen van padellessen moet altijd in een fijne groep van hetzelfde niveau zijn.

4

Ontwikkeling

Iedere les moet je iets nieuws leren!

Ons verhaal

Ons verhaal

In 2013 al zijn er 3 padelbanen geplaatst bij TEZ. Deze Enschedese tennisvereniging was destijds één van de eerste locaties met padelbanen. De tennissers van de vereniging werden nieuwsgierig en zijn toen begonnen met padel, zo ook Bram. Wie al eens gepadeld heeft, weet dat je ook met veel tenniservaring niet zo maar uit de voeten kunt op de padelbaan. Na vele uren op de baan, heeft Bram de opleiding tot padelleraar gevolgd. Hierna is hij, 4 jaar later,  in 2017 gestart met het geven van padellessen op de club. Inmiddels is de academy uitgegroeid tot een serieus bedrijf met meer dan 10 leslocaties in Overijssel, Gelderland en Drenthe.

Ons team!

Meer dan 10 trainers met een gedeelde passie voor Padel!

Stan Tiehuis

Eigenaar, manager & trainer

Brando Kamp

Hoofdtrainer

Nour Salah

Hoofdtrainer

Sep van den Berg

Hoofdtrainer

Max Ebbers

Trainer

Holger Braun

Hoofdtrainer

Mik Winterink

trainer

Jochem Stam

Trainer

Rick Smit

trainer

Mathijs ter Haar

Trainer

Jorick Berfelo

Trainer

Daan Richter

trainer

Raimon

(jeugd)trainer

Jochem

(Jeugd)trainer

Maartje Memenkamp

trainer

Rogier Beekman

trainer

Alvaro Martin Cuerda

Trainer

Danny

trainer

Jij?

Bekijk onze vacatures!

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers om zo de kwaliteit van onze lessen en clinics te kunnen waarborgen!