Clinics

Clinic op maat!

Maak kennis met de snelstgroeiende sport van Nederland op een laagdrempelige en leuke manier!

Tijdens een clinic besteden wij aandacht aan de spelregels, de tactiek en techniek van Padel. In het eerste deel van de clinic leggen wij padel uit d.m.v. verschillende oefeningen die gelijk in rally vorm worden uitgevoerd. In het tweede deel van de clinic kan de opgedane kennis in de praktijk worden gebracht tijdens onderlinge wedstrijden. 

Informatie Clinics

Groepsgrootte

Een clinic duurt minimaal 90 minuten. De aanbevolen duur van een clinic is afhankelijk van de groep(sgrootte). Wij geven daar graag extra informatie over.

Adaptief pakket

Iedere groep, is anders. Wij stellen daarom een clinic samen die aansluiten op de wensen van de groep.

Leenmaterialen

Wij zorgen voor alle materialen zoals ballen, leenrackets en baanreserveringen! Jullie hoeven enkel met een goed humeur en in sportkleding naar de padelbaan te komen!

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte, locatie en de tijdsduur. Wij maken een totaal prijs inclusief baanhuur, leenrackets en trainers.

Specifieke informatie over leskosten, beschikbare lestijden en meer kun je vinden op de uitgebreide pagina!

Aanmelden voor een clinic

Volg de onderstaande 5 stappen om vrijblijvend een aanvraag voor een clinic te doen. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Klantervaringen

Ruud

TC de Mors

Samen met een collega een padelclinic georganiseerd voor de sportieve collega’s van onze afdeling. Dankzij het weer en het enthousiasme van trainer Brando was het een erg geslaagde middag. Op een leuke manier hebben de collega’s kennis kunnen maken met padel.

Margo

Padelden

Samen met onze afdeling hebben wij een clinic gevolgd in Delden. Helft van het team had al padelervaring, de andere helft niet. Beide trainers wisten goed in te spelen op het niveauverschil waardoor er aan het einde van de clinic zelf nog samen wedstrijden kon worden gespeeld.  Ook de locatie in Aparthotel Delden is erg gezellig om na te zitten.

Jenna

Plaza Padel

Wij vonden het erg leuk! Wij gaan waarschijnlijk zelfs kijken naar lessen en een lidmaatschap, maar eerst even de lockdown doorkomen. 

Padel x fun!

Ook met een groep een clinic volgen, maar zijn nog niet al je vragen beantwoord?

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al je vragen!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.