Padeltrainer worden?

Van je hobby je werk maken? Word padeltrainer!

Lees hieronder verder!

Jochem---Bramos-Padel-Academy
Bram Meijer - Copa de Padel
Bramos-Padel-Academy-lach-foto
Copa de Padel winst
Sportief-bedrijfsuitje-bramos

Jouw rol als padeltrainer

Als padeltrainer speel je een belangrijke rol in het begeleiden en motiveren van recreanten die beter willen worden. Je krijgt de kans om het niveau van andere te verbeteren, maar groeit ook in jouw eigen rol als trainer en speler. We komen namelijk meerdere malen per jaar samen om als team te leren van elkaar. 

Naast het geven van padellessen, krijg je ook de kans om betrokken te zijn bij grotere bedrijfsevents. Events die verder gaan dan een padelles of clinic. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een team bestaande uit 11 gepassioneerde padellers, actief op 8 locaties in Oost-Nederland. Hier verzorgen wij wekelijks padellessen, padelclinics en bedrijfsevents. 

We zetten ons dagelijks in om ‘de beste padel academy voor iedereen’ te zijn. Met als uiteindelijk doel om aan een ieders persoonlijke behoefte te voldoen. 

Voor de toekomst streven wij naar een topsport landschap waarin wij de toekomstige professionals een goede opleiding kunnen bieden.

Meer weten over onze missie, visie en kernwaarden?

Sportief-bedrijfsuitje-bramos
Onze-visie-en-missie

Onze werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een werkwijze ontwikkeld van waaruit al onze trainers en locaties werken. Door onze werkwijze te volgen, kunnen we consistentie en kwaliteit bieden op al onze locaties. 

Meer weten over onze WeRKWIJZE?

Onze vacatures

Wat wij kunnen bieden:

Wat zoeken wij?

Nog geen padellicentie? Neem contact met ons op dan leggen we je hier alles over uit.

Enthousiast?

Laat je gegevens achter of neem direct contact met ons op! 

We helpen je graag om een duidelijk beeld te geven van het werk als padeltrainer!