Padeltrainer worden?

Van je hobby je werk maken? Word padeltrainer!

Lees hieronder verder!

Jochem---Bramos-Padel-Academy
Sportief vriendenuitje Enschede
Bramos-Padel-Academy-lach-foto
Copa de Padel winst
Sportief-bedrijfsuitje-bramos

Jouw rol als padeltrainer

Als padeltrainer speel je een belangrijke rol in het begeleiden en motiveren van recreanten die beter willen worden. Je krijgt de kans om het niveau van andere te verbeteren, maar groeit ook in jouw eigen rol als trainer en speler. We komen namelijk meerdere malen per jaar samen om als team te leren van elkaar. 

Naast het geven van padellessen, krijg je ook de kans om betrokken te zijn bij grotere bedrijfsevents. Events die verder gaan dan een padelles of clinic. 

Wie zijn wij?

Wij zijn een team bestaande uit 12 gepassioneerde padellers, actief op 9 locaties in Oost-Nederland. Hier verzorgen wij wekelijks padellessen, padelclinics en bedrijfsevents. 

We zetten ons dagelijks in om ‘de beste padel academy voor iedereen’ te zijn. Met als uiteindelijk doel om aan een ieders persoonlijke behoefte te voldoen. 

Voor de toekomst streven wij naar een topsport landschap waarin wij de toekomstige professionals een goede opleiding kunnen bieden.

Meer weten over onze missie, visie en kernwaarden?

Sportief-bedrijfsuitje-bramos
Onze-visie-en-missie

Onze werkwijze

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij een werkwijze ontwikkeld van waaruit al onze trainers en locaties werken. Door onze werkwijze te volgen, kunnen we consistentie en kwaliteit bieden op al onze locaties. 

Meer weten over onze WeRKWIJZE?

Interne opleiding

Wij bieden een interne opleiding aan voor nieuwe trainers. Gedurende 10 weken, in de avonduren of weekenduren, krijg je alle benodigde kennis om goed voorbereid als trainer aan de slag te gaan. We besteden aandacht aan je eigen vaardigheden en didactische vaardigheden. Buiten de lessen om krijg je de kans om mee te lopen met één van onze trainers. 

Na succesvolle afronding van de interne opleiding kun je direct starten als trainer op de baan. Maar maak je geen zorgen, er zijn regelmatige trainersessies gepland waarin we samen blijven trainen.

Heb je de interne opleiding afgerond? Dan wordt het tijd om het KNLTB-certificaat te behalen en je trainingsexpertise verder te ontwikkelen!

Onze vacatures

Wat wij kunnen bieden:

Wat zoeken wij?

Enthousiast?

Laat je gegevens achter! Dan sturen wij je geheel vrijblijvend een mail met extra informatie!

We helpen je graag om een duidelijk beeld te geven van het werk als padeltrainer!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.