Volg een sportief bedrijfsuitje met collega's in omgeving Enschede! Kom padellen en volg een Padel clinic!

Introductie

Maak samen met je collega’s kennis met de snelstgroeiende sport van Nederland! Ook in de omgeving Enschede groeit padel enorm. Ongetwijfeld heb je de term ‘Padel’ eens voor bij zien kopen op TV, Facebook of in de krant. Hoe leuk is het dan om samen met collega’s kennis te maken met deze sport? Bramos staat bekend als ‘de’ padelschool in omgegving Twente, dus aarzel niet en neem contact op!

Zegt padel jou nog niks? Dan helpen we je even met een korte uitleg: Padel lijkt deels op tennis en squash. Je speelt het altijd 2 tegen 2. En dat alles in een glazenkooi. De glaswanden maken onderdeel uit van het spel. Je speelt padel met een padelracket. Dit is een kleiner racket waardoor de sport laagdrempelig is. Hierdoor is iedereen binnen een uur al in staat om tot leuke rally’s te komen.

King of the court Bramos Padel Academy
Bramos-Padel-Academy---priveles

Hoe werkt het?

We starten gezamenlijk met de uitleg van de spelregels. In een paar korte voorbeelden laten we zien wat wel en niet mag. Hierna delen we het aantal deelnemers op niveau in. Er kunnen 4 tot 6 personen per baan aan de slag. Tijdens dit deel van de padel clinic leggen wij per baan de positie, techniek en tactiek uit. Dit doet de trainer door uitleg te geven en tips te geven. Hierna zal hij of zij zijn aandacht verplaatsen naar de volgende baan. 

Wij bouwen de clinic zo op dat er na een uur tijd is om het op te nemen tegen je collega’s in de vorm van wedstrijden. Het tweede deel van dit sportieve bedrijfsuitje bestaat uit een king of the court toernooi. Na afloop kunnen 2 collega’s zich kronen tot de beste padellers van het team! 

Wij regelen de volledige voorbereiding van de clinic van A-Z. Denk aan baanreservering, leenrackets, padelballen en de invulling van de clinic.

Tijdens de clinic kunnen organisatoren ook genieten van de clinic. Wij nemen de werkzaamheden gedurende de clinic uit handen

De clinic is op maat gemaakt. Wij proberen eventuele verzoeken altijd mee te nemen in de inhoud van de clinic.

Op de meeste locaties is het mogelijk om na afloop een drankje te doen.

King of the court!

Nadat iedereen de basis van padel onder de knie heeft dankzij de padel clinic, is het tijd voor wedstrijden! Iedereen maakt een koppel (2 personen). Tijdens wedstrijden van 6-8 minuten probeer je als team zoveel mogelijk punten te winnen. Als de tijd om is, wordt er doorgedraaid. Winnaars schuiven een baan naar links op, verliezers schuiven naar een baan rechts. Hierdoor speelt iedereen wedstrijden op zijn of haar niveau. Wel zo leuk.

Tijdens de laatste wedstrijd staan de 2 beste koppels op de baan links. De winnaars van deze laatste wedstrijd mogen zich kronen tot de koning van de baan! 

Waar?

Bramos Padel Academy verzorgt padel clinics op meer dan 10 locaties. De meeste locaties beschikken over 2 padelbanen. Voor groepen tot 12 personen zijn dit geschikte locaties.  Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden voor sportieve bedrijfsuitjes bij Aparthotel Delden, De Stouwe Wierden, Volea Enter en Plaza Padel Enschede. Dit zijn allemaal indoorlocaties: geen gedoe met weersomstandigheden dus!

Bekijk al onze locaties hier!

Locaties Bramos Padel Academy

Belangrijke informatie

Aanvulling

Kosten zijn afhankelijk van:

Groep groter dan 65 personen? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar een waardevolle invulling.

Succesvolle clinics

HOST Enschede

Sportief vriendenuitje Enschede

Personeelsvergeniging - Gemeente Hengelo

Gemeente enschede padelclinic

Gemeente Enschede

MET Architecten - Enschede

Gemeente Rijssen

Sensata

DW Property

Cogas

Urenco

Klantervaringen!

Ruud

TC de Mors

Samen met een collega een padelclinic georganiseerd voor de sportieve collega’s van onze afdeling. Dankzij het weer en het enthousiasme van trainer Brando was het een erg geslaagde middag. Op een leuke manier hebben de collega’s kennis kunnen maken met padel.

Margo

Padelden

Samen met onze afdeling hebben wij een clinic gevolgd in Delden. Helft van het team had al padelervaring, de andere helft niet. Beide trainers wisten goed in te spelen op het niveauverschil waardoor er aan het einde van de clinic zelf nog samen wedstrijden kon worden gespeeld.  Ook de locatie in Aparthotel Delden is erg gezellig om na te zitten.

Jenna

Plaza Padel

Wij vonden het erg leuk! Wij gaan waarschijnlijk zelfs kijken naar lessen en een lidmaatschap, maar eerst even de lockdown doorkomen. 

Ons verhaal

In 2013 al, in Enschede. Vereniging TEZ zag al vroeg de potentie van padel en stampten 3 padelbanen uit de grond. Toen nog van plexiglas en met een tennis ondergrond. Bram, destijds nog tennisser, begon voorzichtig zijn eerste minuten met een padelracket te maken en raakte al snel verslaafd. De dynamiek, snelheid en variatie zorgden voor veel interesse. Na veel kijken, trainen, inlezen en zelf spelen wist Bram zijn eigen spel snel te ontwikkelen. Met de uitkomst dat hij mocht spelen voor het Nederlandse team aan het WK in Mallorca in 2014.  

Tegelijkertijd begonnen steeds meer tennisser op de club de overstap te maken naar padel, maar het niveau van de spelers stagneerde snel. Deze kennis en ervaring van Bram waren gewenst om het spelniveau van de leden naar een hoger niveau te tillen: De Padelschool was geboren.

Inmiddels heeft Bram de stap gemaakt tot professionele speler en vliegt hij de hele wereld rond. Team Bramos, bestaande uit 9 trainers, zorgt voor de invulling van lessen, clinics en events op 8 locaties in Oost Nederland.  

Een clinic volgen van de nummer 1 van Nederland?

Wil je graag de beste tips en tricks ontvangen? Kies dan voor een clinic van Bram Meijer! Bram is één van de eigenaren van de Bramos Padel Academy. Hij is 6-voudig Nederlands Kampioen Padel en inmiddels druk bezig om ook internationaal zijn stempel te drukken.  Lees hier alles over Bram!

Ben je geïnteresseerd in een bedrijfsclinic van Bram? Geef dit dan aan bij de offerteaanvraag hieronder! Houd er rekening mee dat Bram zeer beperkt beschikbaar is, omdat hij de hele wereld rondreist voor internationale toernooien. 

Nederlands Kampioen padel 2023

Wij werken met lesplannen en formats om zo de kwaliteit van onze clinics te kunnen waarborgen!

Aanmelden voor een clinic

Volg de onderstaande 5 stappen om vrijblijvend een aanvraag voor een clinic te doen. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

 Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.