ATC Veenhorst Almelo Padel

ATC Veenhorst

ATC Veenhorst

Almelo
ATC Veenhorst Almelo Padel

ATC Veenhorst: de leukste tennis en padelclub van Almelo! De vereniging beschikt over 2 padelbanen. Bramos verzorgt op doordeweekse avonden padelles op één van deze banen. Verbeter je padelspel door deel te nemen aan seizoensgebonden lessen. Alle informatie vind je op deze pagina!

Lestarieven

17 lessen

4 personen
215,-
p.p
 • Aantal lessen: 17
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Club event
 • Lesduur 50 minuten

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. Voor de ene groep zijn dit veel technische en conditionele oefeningen, terwijl de andere groep meer behoefte heeft aan spelvormen met de nadruk op gezelligheid. We zorgen ervoor dat het lesplan aansluit op jouw wensen. Wekelijks brengt de trainer je op de hoogte van de lesinhoud per les.

Meer informatie over de inhoud van lessen, de invulling van het event of onze werkwijze?

Wij leggen dit allemaal uit. Op een andere pagina. 

geplande evenementen

26

Club Event

In week 26, exacte data volgen nog

41

Club event

In week 41, exacte data volgen nog

05-01

Bramos event

Zaterdag 5 januari 2024

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

Headcoach

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

Mathijs ter Haar - Bramos padeltrainer

Mathijs ter Haar

Headcoach

Na jarenlang te hebben getennist werden er in 2017 padelbanen bij mijn vereniging geplaatst. Na het een keer te hebben geprobeerd was ik meteen verslaafd aan het spelletje. Waar ik het in het begin op recreatief niveau beoefende, werd ik daarna steeds fanatieker en ben ik steeds vaker gaan spelen. Na verloop van tijd ben ik het hele land doorgegaan om toernooien te spelen met mijn vaste medespeler Brando Kamp. Dit heeft uiteindelijk zelfs geleid tot een plekje in het Nederlands team voor het EK van 2019 in Rome. Mijn opgedane ervaringen en kennis op de padelbaan wil ik graag overbrengen tijdens mijn trainingen. Hiervoor heb ik eind 2017 dan ook de trainersopleiding afgerond. In mijn trainingen probeer ik iedereen veel ballen te laten slaan en elke week nieuwe dingen te leren. 

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
 • Aantal lessen: 18
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

10 lessen

inclusief lidmaatschap
145,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Starters actie!

18 lessen

Kids
144,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal kinderen: 4-8
 • Lesduur 60 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Lesmomenten

Dinsdag

Stan Tiehuis

Woensdag

Mathijs ter Haar

Donderdag

Mathijs ter Haar

Stan Tiehuis

Op de maandag, dinsdag en woensdag geef ik met veel plezier les aan jong en oud! Met mijn achtergrond als leraar basisonderwijs probeer ik mijn kennis over het onderwijs in te zetten op de baan. Ik ben in 2017 gestart met recreatief padel. Na zelf een aantal jaren recreatief padel te hebben gespeeld, heb ik besloten de opleiding tot padelleraar te volgen. Hierna ben ik gelijk gestart met het lesgeven in Almelo. Als mede-eigenaar van Bramos Padel Academy kun je mij ook tegen komen op een van onze andere leslocaties.

Trainer bij ATC Veenhorst

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen bij de Veenhorst volgen? Dan zul je Stan Tiehuis daar tegenkomen!

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij ATC Veenhorst, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste lessen kun je via de trainer verschillende rackets testen . Je hoeft dus in het begin nog geen eigen racket te hebben. 

Dit gaat middels een factuur of maandelijkse automatische incasso.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

ATC Veenhorst
Veenelandenweg 3
7608 HD Almelo

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina ATC Veenhorst

Follow Us