Volg een volledig verzorgd padel-event door Bramos Padel Academy in samenwerking met Bram Meijer: 5-voudig Nederlands Kampioen Padel!

Gezien of gehoord bij:

Introductie

Maak samen met je collega’s kennis met de snelstgroeiende sport van Nederland op zeer exclusieve wijze! Jaarlijks zijn er een aantal exclusieve momenten om een Bramos padelevent door Bram Meijer te volgen. Bram is één van de eigenaren van de Bramos Padel Academy. Hij is 5-voudig Nederlands Kampioen Padel en inmiddels druk bezig om ook internationaal zijn stempel te drukken.  Lees hier alles over Bram of via de bovenstaande links naar artikelen! 

In een compleet gepersonaliseerd padelevent zorgen wij een leerzaam, sportief en plezierig dagdeel! 

Winst met Arjen Robben

Pakket 1

Volg een padelclinic van 120 minuten waarin Bram samen met een andere Bramos trainer de basis techniek en tactiek van padel behandelt.

Pakket 2

Volg een lezing van Bram gevolgd door een padelclinic van minimaal 120 minuten. Tijdens de padelclinic leer je de basis van padel van de Nederlands Kampioen Padel.

Pakket 3

Volg een lezing van Bram, neem hierna deel aan de padelclinic en sluit af met een volledig verzorgd diner. Tijdens de padelclinic leer je de basis van de padel van de Nederlands Kampioen Padel. Na afloop van de clinic ontvangen alle deelnemers een 'padel goody bag'

Bramos-Padel-Academy---priveles

Pakket 1

Padelclinic door Bram Meijer

We starten gezamenlijk met de uitleg van de spelregels. In een paar korte voorbeelden laat Bram zien wat wel en niet mag. Hierna delen we het aantal deelnemers op niveau in. Er kunnen 4 tot 7 personen per baan aan de slag. Tijdens dit deel van de padel clinic leggen wij per baan de positie, techniek en tactiek uit. Dit doet Bram in samenwerking met een extra Bramos trainer door uitleg te geven en tips te geven. Hierna zal hij of zij zijn aandacht verplaatsen naar de volgende baan. 

Wij bouwen de clinic zo op dat iedereen genoeg beweegtijd op de baan heeft. 

Ons verhaal

Pakket 2

Lezing + clinic door Bram Meijer

In één van de vergaderzalen start Bram met een presentatie over zijn topsportcarriere. In een interessant en inspirerend verhaal over de weg naar een vijfvoudig Nederlands kampioenschap. 

Na een lezing van ±30 minuten is het tijd om padel aan de lijve te ondervinden. In een 2 uur durende clinic leggen Bramos trainers waaronder Bram zelf, de basis van padel uit. Alle deelnemers leren de basis techniek en tactiek op de baan door verschillende oefeningen en wedstrijdvormen. 

Sportief vriendenuitje Enschede

Pakket 3

Lezing + Clinic + Diner

We starten gezamenlijk in een vergaderzaal bij Aparthotel Delden waar Bram zal vertellen over zijn topsportcarriere. Uiteraard is hier ook ruimte voor vragen. Hierna verplaatsen we ons naar de baan om zelf aan de slag te gaan! In een 2 uur durende clinic leggen Bram en een extra Bramos trainer alles uit over padel. Tijdens dit deel van de padel clinic leggen wij per baan de positie, techniek en tactiek uit. Dit doen de trainers door uitleg te geven en tips te geven. Na afloop van de clinic is er ruimte om je op te frissen zodat iedereen fris aan kan schuiven voor het diner dat door het hotelrestaurant wordt verzorgd. 

Volledige ontzorging

Van catering tot locatie en van materialen tot planning; Bramos neemt alles in eigen beheer i.s.m. Aparthotel Delden.

ERVARING

Door meer dan 10 jaar padelervaring en meer dan 150+ georganiseerde padelclinics organiseren wij events die verder gaan dan de verwachtingen. 

Op Maat

Wij zijn flexibel in de mogelijkheden. De invulling van het event is te personaliseren naar eigen voorkeuren en eisen. Hierover gaan we graag in gesprek!

Waar?

Aparthotel Delden!

Aparthotel Delden beschikt over 3 padelbanen, een eigen restaurant en vergaderruimtes. Op deze locatie zijn alle voorzieningen ter beschikking. 

Start-jouw-padel-avontuur-vandaag!

Belangrijke informatie

Aanvulling

Kosten zijn afhankelijk van:

diner restaurant aparthotel delden

Diner mogelijkheden

Het restaurant kan een menukaart samenstellen met daarin voorkeuren. Bij het diner kan er gebruik gemaakt worden van de saladebar. 3 of 4 gangen diners zijn ook mogelijk! 

Aankleding locatie

Wij zorgen voor een sfeervolle aankleding van de padellocatie. Het is ook mogelijk om eigen branding toe te voegen aan locatie. Dit kan in overleg en samenspraak met ons.

Start-jouw-padel-avontuur-bij-Bramos-Padel-Academy

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers om zo de kwaliteit van onze clinics te kunnen waarborgen!

Vraag een offerte aan!

Volg de onderstaande 5 stappen om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een clinic. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

 Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.