De Stouwe

Wierden
Padel in De Stouwe in Wierden

De Stouwe, indoor tennis & padel Wierden is de plek voor het spelen van alle racketsporten. Je hoeft hier geen lid te zijn om te kunnen spelen of lessen. Je betaald enkel voor de baanhuur bij gebruik van een baan. Bij de Stouwe is het mogelijk om een lessenreeks van 10 padellessen te volgen. Wil je als groep een clinic volgen? Dan kan dat ook! 

Lestarieven

10 lessen

4 personen
195
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Lesduur 60 minuten
 • Inclusief baanhuur

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. Voor de ene groep zijn dit veel technische en conditionele oefeningen, terwijl de andere groep meer behoefte heeft aan spelvormen met de nadruk op gezelligheid. We zorgen ervoor dat het lesplan aansluit op jouw wensen. Wekelijks brengt de trainer je op de hoogte van de lesinhoud per les.

Meer informatie over de inhoud van lessen en onze nieuwe werkwijze?

Wij leggen dit allemaal uit. Op een andere pagina. 

JOUW PADELSPULLEN MET KORTING SHOPPEN?

Wij bieden in samenwerking met Padeldistrict 10% korting op alle producten in de webshop van Padeldistrict.com

Met kortingscode: BPA

geplande evenementen

01-12

Bramos Event

Vrijdagavond 1 december 2023

03-02

Bramos Event

Zaterdag 3 februari 2024

?

Geen verwacht evenement

Houd onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

Mathijs ter Haar - Bramos padeltrainer

Mathijs ter Haar

Headcoach

Na jarenlang te hebben getennist werden er in 2017 padelbanen bij mijn vereniging geplaatst. Na het een keer te hebben geprobeerd was ik meteen verslaafd aan het spelletje. Waar ik het in het begin op recreatief niveau beoefende, werd ik daarna steeds fanatieker en ben ik steeds vaker gaan spelen. Na verloop van tijd ben ik het hele land doorgegaan om toernooien te spelen met mijn vaste medespeler Brando Kamp. Dit heeft uiteindelijk zelfs geleid tot een plekje in het Nederlands team voor het EK van 2019 in Rome. Mijn opgedane ervaringen en kennis op de padelbaan wil ik graag overbrengen tijdens mijn trainingen. Hiervoor heb ik eind 2017 dan ook de trainersopleiding afgerond. In mijn trainingen probeer ik iedereen veel ballen te laten slaan en elke week nieuwe dingen te leren. 

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

trainer

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

10 lessen

4 personen
185,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 60 minuten
Meest gekozen

4 lessen

Priveles
275,-
p.p
 • Aantal lessen: 4
 • Aantal deelnemers: 1
 • Lesduur 60 minuten

10 lessen

Priveles
675,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal deelnemers: 1
 • Lesduur 60 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Lesmomenten

Dinsdag

Mathijs ter Haar

Donderdag

Stan Tiehuis

Jochem Stam

Na één keertje voor de lol padel te hebben gespeeld ben ik verliefd geworden op de sport. Zelfs zo veel dat ik geswitcht ben van voetbal naar padel. Nu wil ik graag mijn enthousiasme voor de sport delen en overbrengen op de mensen die willen beginnen met padel spelen. Daarmee wil ik iedereen graag beter maken en laten zien waarom padel zo’n leuke sport is, want je doet een sport omdat je het leuk vindt!

Mathijs ter Haar

Mathijs verzorgt de padellessen op de donderdagavond! Op de andere dagen is hij op de baan te vinden in Enschede, Rijssen, Haaksbergen en Almelo. Mathijs staat in de top 50 van de Nederlandse padelranglijst!

Trainers bij de Stouwe

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen in de Stouwe volgen? Dan zul je een van onze trainers daar vinden

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

Veelgestelde vragen

Nee, bij de Stouwe betaal je alleen bij gebruik van een baan! 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

Dit gaat middels een factuur.

Dit is mogelijk omdat de inschrijfperiode gesloten is. Wij communiceren via onze sociale media kanalen wanneer de inschrijfperiode weer open gaat.

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

De Stouwe
Handelsweg 10
7641 AB Wierden

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina de Stouwe

Follow Us
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.