Padelles in Delden

Padelles in Delden bij Bramos Padel Academy!

In Delden kun je vanaf maart 2022 ook padelles volgen in Delden. Dit is mogelijk bij Padelden in Aparthotel Delden. Eén van onze gecertificeerde trainers leert jouw alles over de techniek en tactiek van Padel. Aanmelden voor lessen bij Padelden kan via de onderstaande knop. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Wij geven lessen volgens een door ons ontwikkeld lesplan dat al sinds 2017 wordt ingezet en continu wordt aangepast en verbeterd. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
Padelden - Delden

De locatie voor padelles in Delden

Padelden ligt in Aparthotel Delden. In dit hotel kun je padellen op één van de 3 padelbanen. Na het padellen kun je gebruik maken van alles wat het hotel nog meer te bieden heeft zoals een hapje en een drankje. 

Belangrijke informatie over padellessen in Delden

Bij Padelden is het mogelijk om deel te nemen aan een lessenreeks van 10 padellessen. Daarnaast is deze locatie ook uitermate geschikt voor clinics/ kennismakingslessen voor grotere groepen.

De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen.  De lessen duren 60 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen. Clinics kunnen uiteraard in grotere groepen plaatsvinden.

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij de Padelden vind je hier. Alle informatie over clinics aan grotere groepen vind je hier.

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.