Padelles in Haaksbergen

Padelles in Haaksbergen bij Bramos Padel Academy!

In Haaksbergen kun je padelles volgen bij TP Veldmaat. Bramos Padel Academy verzorgt hier op verschillende avonden en ochtend de lessen.  Onze gecertificeerde trainers zetten zich in om het padelspel van een ieder te verbeteren. Van jong tot oud, van recreant tot wedstrijdspeler. Tijdens de lessen leer je specifieke padelslagen, alles over de tactiek en ontvang je veel wedtstrijdtips.  Via de onderstaande knop kun je je aanmelden voor de lessen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Wij geven lessen volgens een door ons ontwikkeld lesplan dat al sinds 2017 wordt ingezet en continu wordt aangepast en verbeterd. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
TP-Veldmaat-Haaksbergen

TP Veldmaat: de locatie voor padelles in Haaksbergen

TP Veldmaat heeft sinds 2022 3 padelbanen op het park. Een aantal jaren terug zijn zij begonnen met 1 padelbaan, maar vanwege succes hebben ze dit uitgebreid. TP Veldmaat is een bruisende club met veel padelspelers. Daarnaast worden er veel activiteiten georganiseerd waardoor er genoeg mogelijkheden zijn om te padellen.  

Op 1 baan wordt er op verschillende avonden en ochtenden lesgegeven. De Andere 2 banen zijn gegeven voor het vrijspelen. Vanuit huis kun je een baan reserveren. 

Belangrijke informatie over padellessen in Haaksbergen

In Haaksbergen werken wij met een lessenreeks van 10 lessen. Daarnaast is het op afspraak mogelijk om hier een kennismakingsles of clinic te volgen. De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Het is mogelijk om je met grotere groepen op te geven, maar tijdens een les kunnen er maximaal 4 personen deelnemen. De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen. De lessen overdag duren 60 minuten. 

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Dit doen we in overleg met de trainer en de club. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij TP Veldmaat vind je hier. 

Copa-de-Padel
Blog-berichten-over-padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.