Padelles in Neede

Padelles in Neede bij Bramos Padel Academy!

Bij Smash Neede is het mogelijk om je padelspel te verbeteren.Daar kun je padelles volgen bij Bramos Padel Academy. Eén van onze gecertificeerde trainers leert jouw alles over de techniek en tactiek van Padel. Via de onderstaande knop is aanmelden voor de lessen mogelijk. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Onze lessen worden gegeven volgens een lesplan dat al sinds 2017 wordt ingezet binnen de Academy. Door de jaren heen is dit lesplan verder door ontwikkeld. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
Smash Neede

De locatie voor padelles in Neede

Smash Neede heeft 2 padelbanen. Hiervan wordt 1 baan ingezet voor padellessen. Naast les kun je hier dus ook vrij spelen. 

Naast les en vrije wedstrijden is het ook mogelijk om deel te nemen aan toernooien en competities. Er zijn dus genoeg momenten om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen!

Belangrijke informatie over padellessen in Neede

Bij Smash Neede kun je deelnemen aan een lessenreeks van 10 padellessen. Daarnaast is het op afspraak mogelijk om hier een kennismakingsles of clinic te volgen. De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen.  De padelles in Neede duurt 50 minuten. De lessen vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij Smash Neede vind je hier

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.