RC-De-Weide-Hoogeveen

RC de Weide

De groepslessen bij RC de Weide  bestaan uit een lessenreeks van 18 lessen. De lessen van het zomerseizoen lopen van april t/m september. Gedurende deze 6 maanden worden er 18 lessen gegeven. Inschrijfperiode is momenteel gesloten. Zou je toch graag willen starten? Stuur gerust een bericht! Het kan altijd voorkomen dat er tijdens het lesseizoen nog plekken vrijkomen.  Naast de vaste lesavonden is het hier ook mogelijk om op doordeweekse dagen in de ochtenden te lessen! 

Lestarieven

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
  • Aantal lessen: 18
  • Aantal deelnemers: 4
  • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

4 lessen

Priveles
192,-
p.p
  • Aantal lessen: 4
  • Aantal deelnemers: 1
  • Lesduur 50 minuten

Kidslessen

Kids
37,-
p.m
  • Wekelijks les
  • Inclusief lidmaatschap
  • Inclusief wedstrijden en meer

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Prijzen zijn exclusief lidmaatschap! Om deel te nemen aan padellessen bij RC de Weide, moet je lid zijn van de vereniging. 

Lesmomenten

Maandag

Brando

Dinsdag

Brando

Woensdag

Brando

Donderdag

Rogier

Brando Kamp

Ik geef op alle werkdagen met veel passie en plezier les in Hoogeveen, Beilen en Rijssen. Vanuit mijn tennisachtergrond en mijn opleiding sport en bewegen probeer ik de mensen net zo enthousiast te maken voor padel als dat ik zelf ben geworden. In mei 2017 ben ik begonnen met padellen. Eerst recreatief en de laatste jaren ook meer prestatief. In juli 2017 heb ik de kans gekregen om de padelopleiding te volgen. Na die afgerond te hebben ben ik in Januari 2018 begonnen met het geven van padellessen.

Rogier Beekman

Rogier verzorgt de padellessen op de donderdagavond. Rogier heeft net als Brando de opleiding tot padelleraar bij de KNLTB gevolgd

Trainer bij RC de Weide

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen in Hoogeveen volgen? Dan zul je lessen volgen bij Brando!

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

geplande evenementen

25

Zomercompetitie

april t/m juni op vrijdag, zaterdag of zondag

13

Clubkampioenschappen

Van 13-26 juni! Info volgt nog!

?

Geen verwacht evenement

Houd onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij RC de Weide in Hoogeveen, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste lessen kun je via de trainer verschillende rackets testen . Je hoeft dus in het begin nog geen eigen racket te hebben.

Dit gaat middels een factuur of maandelijkse automatische incasso.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Tot eind maart 2023 zitten alle lestijden in de avonduren vol m.u.v. donderdagavond 21:20-22:10. Houd er dus rekening mee dat we op korte termijn geen lesoptie kunnen bieden aan nieuwe leden.  

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

RC de Weide
Zuidwoldigerweg 17
7908 AC Hoogeveen

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina de Weide

Handige links
Follow Us
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.