Selectietraining

Onze trainingsmethodiek is afgeleid van een format van waaruit de beste padel spelers van de wereld trainen

Lees hieronder verder of bekijk de flyer!

Locaties Bramos Padel Academy
Sportief vriendenuitje Enschede
Bramos-Padel-Academy-lach-foto
Copa de Padel winst
Selectietraining Bramos Padel Academy

Trainen op niveau

We verzamelen het niveau van de betere spelers uit de omgeving om samen op hoog niveau te trainen. Je traint met en tegen elkaar.

Ligt het niveau van de groepen dicht bij elkaar dan worden spelers door elkaar gehusseld gedurende de training.  Is er sprake van veel niveauverschil dan worden er groepen op niveau gemaakt en wordt op een eigen baan getraind.

De headcoaches bepalen wie op welke baan traint en geeft dit voor de start van de training door.

De headcoaches ontwikkelen trainingen op basis van een Spaans concept uitgewerkt door Bram. Indien Bram niet in het buitenland zit voor toernooien, traint hij zelf ook mee.

Manieren van trainen

Er wordt getraind vanuit 2 principes: ritme circuit of wedstrijdsessie. 

Bij een ritmecircuit train je veel vanuit ritmische oefeningen. Op iedere baan ligt de focus ergens anders, na een bepaalde tijd draai je door. 

Bij een wedstrijdsessie ligt de nadruk meer op het tactische aspect. Er worden wedstrijden gespeeld met of zonder restricties. 

Locaties Bramos Padel Academy

Voor wie?

Of je nu een ambitieuze topsporter bent of een enthousiaste recreatieve speler, wij zijn er om je te ondersteunen! We richten ons niet alleen op het ontwikkelen van talentvolle spelers, maar ook op recreatieve spelers die stappen willen maken in niveau. We geloven dat iedereen, ongeacht het niveau, het beste uit zichzelf kan halen met de juiste begeleiding en training. We willen samen werken aan jouw persoonlijke pad naar succes, wat dat voor jou ook betekent.

 

Voorwaarde is een KNLTB ranking <5.

Doelgroep - selectietraining Bramos
Selectietraining Bramos

Missie

We zetten onze kennis en ervaring in om spelers uit de omgeving beter te maken.  We zijn vastbesloten om ons steentje bij te dragen aan het topsport landschap en talentvolle spelers te helpen hun potentieel te bereiken. Met gepassioneerde trainers, de ervaringen van Bram Meijer en een uitgebreid trainingsprogramma, streven we ernaar om spelers te inspireren, te motiveren en te ondersteunen op hun pad naar succes. 

Data

Locatie: n.t.b..

Donderdag 11 mei

09:00-10:30

Ritme Circuit

Dinsdag 23 mei

09:00-10:30

Ritme Circuit

Vrijdag 9 juni

20:00-21:30

Wedstrijd sessie

Er zijn momenteel geen data beschikbaar

Interesse?

Ben je vastberaden om je padelspel te verbeteren? Meld je dan aan via het aanmeldformulier dan houden we je op de hoogte bij nieuwe data!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.