Opzoek naar een sportief familie-uitje?
in omgeving Enschede? Volg dan een op maat gemaakte clinic bij Bramos!

Duik in de wereld van padel

Een sportief uitje? Maak dan kennis met de snelstgroeiende sport van Nederland! Misschien hebben je al eens gehoord van ‘Padel,’ op tv, Instagram, of YouTube. Hoe leuk is het dan om om samen met je eigen familie deze nieuwe sport te ontdekken? 

Zijn jullie nog niet bekend met padel? Geen zorgen, we leggen het graag even uit: Padel lijkt op tennis en squash en je speelt het altijd met teams van 2 tegen 2. Het speelveld is omringd door glazen wanden, die echt bij het spel horen. Padel wordt gespeeld met een speciaal, wat kleiner padelracket, waardoor de sport toegankelijk is voor iedereen. Binnen slechts een uurtje kunnen jullie allemaal al genieten van leuke rally’s.

Bram volley - Copa Roterdam
Padeltrainer worden?

Wat kun je verwachten?

 We beginnen het sportieve familie-uitje in omgeving Enschede samen met het doornemen van de spelregels, vooral voor degenen die er nog niet bekend mee zijn. Aan de hand van korte voorbeelden laten we zien wat wel en niet is toegestaan. Vervolgens verdelen we de deelnemers op basis van hun niveau, met 4 tot 6 personen per baan. Tijdens dit gedeelte van de padelclinic geeft de trainer per baan uitleg over positie, techniek en tactiek, en deelt hij of zij instructies en handige tips. Daarna verschuift de aandacht van de trainer naar de volgende baan.

De opzet van de clinic is zo ontworpen dat er na een uur gelegenheid is om het op te nemen tegen je familie in wedstrijdverband. Het tweede deel van dit sportieve uitje   omvat een king of the court toernooi. Na afloop kunnen de winnaars zichzelf uitroepen tot de beste padelspelers van de familie! En wie wilt nou niet zijn eigen broer of zus inmaken?

Wij regelen alles van begin tot eind voor de clinic. Dat betekent dat wij de banen reserveren, leenrackets en padelballen verstrekken, en de volledige coördinatie van de clinic verzorgen.

Als mensen in de familie beperkt zijn tot sporten of een blessure hebben kunnen zij uiteraard komen kijken en aanmoedigen. Daarnaast kunnen zij ook een actieve rol als puntenteller innemen.

Perfect sportief familie-uitje omgeving Enschede

De meeste locaties zijn ook voorzien van een kantine, waardoor het mogelijk is om na tijd te proosten op een gezellige dag!

Bram Meijer Fip Rise Houten

King of the court!

Na het opdoen van de basis van padel tijdens de padelclinic breekt het competitiegedeelte aan! Deelnemers vormen duo’s (twee personen per team) en strijden in wedstrijden van 6-8 minuten om zoveel mogelijk punten te behalen. Zodra de tijd om is, wordt er doorgedraaid. De winnaars schuiven een baan naar links, terwijl de verliezers naar rechts gaan. Op deze manier worden wedstrijden op het niveau van iedereen gespeeld, wat het extra plezierig maakt.

Voor de laatste wedstrijd betreden de twee beste duo’s de baan aan de linkerkant. De winnaars van deze laatste wedstrijd mogen zichzelf uitroepen tot de koningen van de baan!

Locaties?

Bramos Padel Academy biedt padelclinics op meer dan 10 locaties aan, met de meeste locaties die beschikken over 2 padelbanen. Deze locaties zijn ideaal voor groepen tot 12 personen. Als jullie een grote familie hebben zijn er ook mogelijkhedenbij Aparthotel Delden, De Stouwe Wierden en Plaza Padel Enschede.

Bekijk al onze locaties hier!

 

Bramos-Padel-Academy-lach-foto

Belangrijke informatie

Aanvulling

Kosten zijn afhankelijk van:

Wil je een grotere groep aanmelden voor een sportief familie-uitje omgeving Enschede? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar een waardevolle invulling.

Succesvolle clinics

HOST Enschede

Sportief vriendenuitje Enschede

Personeelsvergeniging - Gemeente Hengelo

Gemeente enschede padelclinic

Gemeente Enschede

MET Architecten - Enschede

Gemeente Rijssen

Sensata

DW Property

Cogas

Urenco

Klantervaringen!

Ruud

TC de Mors

Samen met een collega een padelclinic georganiseerd voor de sportieve collega’s van onze afdeling. Dankzij het weer en het enthousiasme van trainer Brando was het een erg geslaagde middag. Op een leuke manier hebben de collega’s kennis kunnen maken met padel.

Margo

Padelden

Samen met onze afdeling hebben wij een clinic gevolgd in Delden. Helft van het team had al padelervaring, de andere helft niet. Beide trainers wisten goed in te spelen op het niveauverschil waardoor er aan het einde van de clinic zelf nog samen wedstrijden kon worden gespeeld.  Ook de locatie in Aparthotel Delden is erg gezellig om na te zitten.

Jenna

Plaza Padel

Wij vonden het erg leuk! Wij gaan waarschijnlijk zelfs kijken naar lessen en een lidmaatschap, maar eerst even de lockdown doorkomen. 

Ons verhaal

In 2013, in Enschede, erkende de TEZ-vereniging al de veelbelovende mogelijkheden van padel en legde de grondslag voor drie innovatieve padelbanen, destijds nog gemaakt van plexiglas en met een tennisgrond. Bram, destijds een gepassioneerde tennisser, waagde zich voorzichtig aan zijn eerste minuten met een padelracket en werd al snel gegrepen door de fascinerende dynamiek, snelle acties en gevarieerde speelstijl. Na uitgebreide observatie, toegewijde training, zelfstudie en intensief spel ontwikkelde Bram snel zijn padelvaardigheden. Dit leidde tot de eer om deel te nemen aan het Nederlandse team tijdens het WK in Mallorca in 2014.

Gelijktijdig maakten steeds meer tennisenthousiastelingen op de club de overstap naar padel, maar het niveau van de spelers bleef al snel steken. De club erkende de noodzaak van de expertise van Bram om het speelniveau van de leden naar nieuwe hoogten te tillen, en zo ontstond De Padelschool.

Inmiddels is Bram uitgegroeid tot een professionele speler die de wereld rondreist. Het team Bramos, bestaande uit 9 ervaren trainers, staat klaar om lessen, clinics en evenementen te verzorgen op diverse locaties in Oost-Nederland.

Aanmelden voor een clinic

Volg de onderstaande 5 stappen om vrijblijvend een aanvraag voor een clinic te doen. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

 Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.