Opzoek naar een sportief vriendenuitje in omgeving Enschede? Dan is een padelclinic iets voor jullie!

Ontdek de wereld van padel

Verken samen met je vriendengroep de snelstgroeiende sport van Nederland! Misschien zijn jullie de term ‘Padel’ al tegengekomen op televisie, Instagram of Youtube. Hoe gaaf zou het zijn om samen met je vrienden deze opkomende sport te ontdekken? In omgeving Enschede zijn er genoeg plekken voor een sportief vriendenuitje. Dus voor iedere vriendengroep een geschikte locatie.

Zijn jullie nog niet bekend met padel? Geen zorgen, we leggen het graag kort voor jullie uit: Padel vertoont overeenkomsten met zowel tennis als squash en wordt altijd gespeeld met teams van 2 tegen 2. Het speelveld is omringd door glazen wanden, die een integraal onderdeel vormen van het spel. Padel wordt gespeeld met een speciaal padelracket, kleiner van formaat, waardoor de sport toegankelijk is voor iedereen. Binnen slechts een uur kan iedereen al genieten van leuke rallies.

Sportief vriendenuitje Enschede
Sportief vriendenuitje Enschede

Inhoud sportief vriendenuitje Enschede

We starten gezamenlijk met het bespreken van de spelregels, indien deze nog niet bekend zijn bij de deelnemers. Aan de hand van korte voorbeelden illustreren we wat wel en niet is toegestaan. Daarna verdelen we de deelnemers op basis van hun niveau, met 4 tot 6 personen per baan. Tijdens dit segment van de padelclinic geeft de trainer per baan uitleg over positie, techniek en tactiek, terwijl hij of zij instructies en tips deelt. Vervolgens verplaatst de aandacht van de trainer zich naar de volgende baan.

De opzet van de clinic is zodanig dat er na een uur gelegenheid is om het op te nemen tegen je vrienden in wedstrijdverband. Het tweede deel van dit sportief vriendenuitje in omgeving Enschede met je vrienden omvat een king of the court toernooi. Na afloop kan het beste duo zichzelf kronen tot de beste padelspelers van de vriendengroep!

Wij nemen de volledige organisatie van de clinic voor onze rekening, vanaf het begin tot het einde. Dit omvat het reserveren van de banen, het verstrekken van leenrackets, padelballen en de coördinatie van de clinic zelf.

Tijdens de clinic kunnen de organisatoren ook ontspannen en genieten van het evenement, aangezien wij de operationele taken gedurende de sessie op ons nemen.

De clinic wordt op maat gemaakt, waarbij we altijd streven om eventuele specifieke verzoeken te verwerken in de inhoud van de sessie.

De meeste locaties zijn ook voorzien van een kantine, waardoor het mogelijk is om na tijd een biertje te drinken met je vrienden!

Sportief vriendenuitje Enschede

King of the court!

Na het verwerven van de basis van padel tijdens de padelclinic is het tijd voor de competitie! Deelnemers vormen duo’s (twee personen per team). In wedstrijden van 6-8 minuten streven de teams ernaar zoveel mogelijk punten te behalen. Zodra de tijd om is, wordt er doorgedraaid. De winnaars verplaatsen zich een baan naar links, terwijl de verliezers naar rechts gaan. Op deze manier worden wedstrijden op het niveau van iedereen gespeeld, wat het extra plezierig maakt.

Tijdens de laatste wedstrijd stappen de twee beste duo’s de baan aan de linkerkant op. De winnaars van deze laatste wedstrijd mogen zichzelf bekronen tot de koningen van de baan!

Locaties?

Bramos Padel Academy biedt padelclinics op meer dan 10 locaties aan, met de meeste locaties die beschikken over 2 padelbanen. Deze locaties zijn ideaal voor groepen tot 12 personen. Voor grotere groepen zijn er mogelijkheden voor sportieve vriendengroep uitstapje bij Aparthotel Delden, De Stouwe Wierden en Plaza Padel Enschede.

Bekijk al onze locaties hier!

Meer weten over Plaza padel? Klik hier!

Meer weten over TEZ? Klik hier!

Sportief vriendenuitje Enschede

Belangrijke informatie

Aanvulling

Kosten zijn afhankelijk van:

Groep groter dan 65 personen? Neem dan contact met ons op! Dan kijken we samen naar een waardevolle invulling.

Succesvolle clinics

HOST Enschede

Sportief vriendenuitje Enschede

Personeelsvergeniging - Gemeente Hengelo

Gemeente enschede padelclinic

Gemeente Enschede

MET Architecten - Enschede

Gemeente Rijssen

Sensata

DW Property

Cogas

Urenco

Klantervaringen!

Ruud

TC de Mors

Samen met een collega een padelclinic georganiseerd voor de sportieve collega’s van onze afdeling. Dankzij het weer en het enthousiasme van trainer Brando was het een erg geslaagde middag. Op een leuke manier hebben de collega’s kennis kunnen maken met padel.

Margo

Padelden

Samen met onze afdeling hebben wij een clinic gevolgd in Delden. Helft van het team had al padelervaring, de andere helft niet. Beide trainers wisten goed in te spelen op het niveauverschil waardoor er aan het einde van de clinic zelf nog samen wedstrijden kon worden gespeeld.  Ook de locatie in Aparthotel Delden is erg gezellig om na te zitten.

Jenna

Plaza Padel

Wij vonden het erg leuk! Wij gaan waarschijnlijk zelfs kijken naar lessen en een lidmaatschap, maar eerst even de lockdown doorkomen. 

Ons verhaal

In 2013, te Enschede, herkende de TEZ-vereniging al de potentie van padel en legde de basis voor drie pionierende padelbanen, destijds nog van plexiglas en met een tennisgrond. Bram, toen een toegewijde tennisser, waagde zich voorzichtig aan zijn eerste minuten met een padelracket en raakte al snel gefascineerd. De levendige dynamiek, snelle acties en gevarieerde speelstijl wekten zijn intense belangstelling. Na uitvoerige observatie, toegewijde training, zelfstudie en intensief spel, ontwikkelde Bram snel zijn padelspel. Dit bracht hem tot de eer om deel te nemen aan het Nederlandse team tijdens het WK in Mallorca in 2014.

Tegelijkertijd maakten steeds meer tennisbeoefenaars op de club de overstap naar padel, maar het niveau van de spelers stokte al snel. De club zag de noodzaak in van de expertise van Bram om het speelniveau van de leden naar nieuwe hoogten te tillen, en zo werd De Padelschool geboren.

Inmiddels is Bram uitgegroeid tot een professionele speler die de wereld rondreist. Het team Bramos, bestaande uit 9 ervaren trainers, staat klaar om lessen, clinics en evenementen te verzorgen op diverse locaties in Oost-Nederland.

Vraag een offerte aan!

Volg de onderstaande 5 stappen om een vrijnblijvende offerte aan te vragen voor een clinic. Wij nemen vervolgens contact op per mail met een gepersonaliseerde opzet voor een clinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Hopelijk tot snel op de padelbaan!

Zijn nog niet al je vragen beantwoord?

 Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.