TC de Mors

Rijssen
TC de Mors - Rijssen

TC de Mors: de gezelligste tennis- en padelclub van Rijssen. Verbeter je padelspel door padellessen te volgen in Rijssen. Je kunt hier deelnemen aan seizoensgebonden lessen. Alle informatie hierover kun je vinden op deze pagina. 

Lestarieven

17 lessen

4 personen
215,-
p.p
 • Aantal lessen: 17
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Club event
 • Lesduur 50 minuten

Wat kun je verwachten?

In een lessenreeks van 17 lessen ga jij in een lesgroep van 4/5 personen samen met jouw vaste trainer aan de slag om je padelspel te verbeteren. De lessen vinden plaats op achtereenvolgende weken m.u.v. vakantie- en feestdagen. We sluiten het lesseizoen af met een clubevent op het park bij TC de Mors.

Persoonlijk lesplan

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. 

Voorafgaand aan de les ontvang je van jouw trainer een bericht met daarin informatie over de inhoud van de les die dag. Zo kun je thuis alvast je huiswerk doen! Bij de inhoud van de lessen maken we gebruik van onze eigen instructievideo’s!

Lesmomenten

Lessen worden gegeven op maandag-, woensdag- en donderdagavond en op vrijdagochtend. 

Ben je ook overdag beschikbaar? Geef dit dan zeker aan in het aanmeldformulier!

Lesseizoen

Het lesseizoen duurt 6 maanden. In deze 6 maanden volg je 17 lessen. De laatste maand wordt gebruikt om eventuele uitgevallen lessen in te halen. 

Clubevent

We sluiten het lesseizoen af met een clubevent. Tijdens deze avond heb je de kans om jouw vooruitgang te meten door verschillende wedstrijden te spelen met en tegen andere leden. Het is een gelegenheid om nieuwe medespelers te ontmoeten, leuke wedstrijden te spelen en te genieten van een gezellige sfeer.

Praktische informatie

Ja, om te kunnen lessen bij TC de Mors in Rijssen, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging.

Ben je geen lid? Dan kunnen wij je niet indelen voor lessen. 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

In het aanmeldformulier kun je jezelf een niveau van 1 t/m 10 geven. Per niveau staat een korte omschrijving zodat jij zelf kunt inschatten op welk niveau je momenteel zit.

Dit gaat middels een factuur.

Het zomerseizoen start in april. We proberen iedereen een lesoptie te bieden, maar vanwege beperkte beschikbare plekken lukt dit niet altijd.

We houden je hiervan op de hoogte na aanmelding.

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Begin maart starten wij met de indeling. Je kunt van ons dan een bericht ontvangen. 

Leden die wij een lesoptie kunnen bieden, worden toegevoegd aan een groepsapp met mede-spelers en trainers waarin alle info komt te staan. 

Ook als we je geen lesoptie kunnen bieden, zullen wij daarover met je contact opnemen. 

Jazeker! Downloaden van dit pdf bestand kan hier.

Aanmelden

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Vink je niveau hieronder aan.
Geef hier onder zo uitgebreid mogelijk je beschikbaarheid door.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Bevestiging

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Details:

Lespakket: 17 lessen + event

Prijs: €215,- p.p.

Locatie: TC de Mors

Lesdagen:
- Maandag
- Woensdag
- Donderdag
- Vrijdag

Tijdsduur: 50 minuten

Let op: overdag bij genoeg animo ook mogelijk!

Aanmelden

JOUW PADELSPULLEN MET KORTING SHOPPEN?

Wij bieden in samenwerking met Padeldistrict 10% korting op alle producten in de webshop van Padeldistrict.com

Met kortingscode: BPA

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
 • Aantal lessen: 18
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

10 lessen

4 personen
110,-
p.p
 • Aantal lessen: 4
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten

5 lessen

Kids
27,50
p.p
 • Aantal lessen: 5
 • Aantal kinderen: 8
 • Lesduur 60 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Trainers foto binnenkort

Raimon Hoogboom

Clubtrainer

Padel, een hobby wat aardig uit de hand gelopen is! Ik ben nu bijna 2 jaar actief aan het spelen en trainen om mezelf als speler naar een hoger niveau te tillen. Anderhalf jaar na het ontdekken van padel zocht ik een extra uitdaging en ben ik sinds Oktober 2022 actief als jeugdtrainer bij de Bramos Padel Academy, en verrijking! Bij de jeugd gaat het niet altijd om het padel maar meer om de lol tijdens het spelletje, hier kan ik dagelijks nog wat van leren! In 2023 maak ik de overstap naar het trainen van volwassenen om ook daar mijn enthousiasme over te brengen. Zin in!

 
Wat padel voor mij dé sport maakt? Het constant 200% willen geven om te winnen is dan het eerste wat mij te binnen schiet. Niet altijd goed maar dat zit er van kleins af aan al in! Naast de drang om koste wat het kost te winnen heeft padel mij ook heel veel rust geleerd en gegeven. Hard slaan kan iedereen wel, nu nog zorgen dat die in is! 
Trainers foto binnenkort

Jordy Scharphof

Clubtrainer

Op het moment ben ik bezig om mijn opleiding sport en bewegen af te ronden. Hierbij heb ik het keuzedeel padel begeleider gevolgd. Dit is mij goed bevallen en zo ben ik in aanraking gekomen met padel. Samen met Stan en Bramos ben ik de samenwerking aangegaan om mij als trainer verder te ontwikkelen. Ik kijk er naar uit om jou op de baan te mogen ontvangen. 

Mathijs ter Haar - Bramos padeltrainer

Mathijs ter Haar

Trainer

Na jarenlang te hebben getennist werden er in 2017 padelbanen bij mijn vereniging geplaatst. Na het een keer te hebben geprobeerd was ik meteen verslaafd aan het spelletje. Waar ik het in het begin op recreatief niveau beoefende, werd ik daarna steeds fanatieker en ben ik steeds vaker gaan spelen. Na verloop van tijd ben ik het hele land doorgegaan om toernooien te spelen met mijn vaste medespeler Brando Kamp. Dit heeft uiteindelijk zelfs geleid tot een plekje in het Nederlands team voor het EK van 2019 in Rome. Mijn opgedane ervaringen en kennis op de padelbaan wil ik graag overbrengen tijdens mijn trainingen. Hiervoor heb ik eind 2017 dan ook de trainersopleiding afgerond. In mijn trainingen probeer ik iedereen veel ballen te laten slaan en elke week nieuwe dingen te leren. 

max ebbers bramos trainer

Max Ebbers

Trainer

Gedurende de periode dat ik in Spanje woonde, kwam ik voor het eerst in aanraking met padel. Bij de club waar ik toen speelde, werden de eerste padelbanen al 15 jaar geleden gelegd. Momenteel is het in Spanje één van de meest beoefende sporten.

Inmiddels zie ik dat padel ook in Nederland in opmars is en ik vind het ontzettend leuk daar een klein aandeel in te hebben. Inmiddels heb ik mijn diploma ‘Padel Instructeur 1’ behaald met als doel het hier in de regio een vervolg te geven. Ik speel al jaren met veel plezier en ik kijk er naar uit mijn kennis en passie over te brengen op anderen!

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

Headcoach

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

Lesmomenten

Maandagavond

Jordy

Woensdagavond

Raimon

Donderdagavond

Max

Vrijdagochtend

Mathijs

Max Ebbers

Gedurende de periode dat ik in Spanje woonde, kwam ik voor het eerst in aanraking met padel. Bij de club waar ik toen der tijd speelde, werden de eerste padel banen al 15 jaar geleden gelegd. Momenteel is het in Spanje één van de meest beoefende sporten. Inmiddels zie ik dat padel ook in Nederland in opmars is en ik vind het ontzettend leuk daar een klein aandeel in te hebben. Een aantal jaren geleden heb ik mijn diploma ‘Padel Instructeur’ behaald met als doel het hier in de regio een vervolg te geven. Ik speel al jaren met veel plezier en ik kijk er naar uit mijn kennis en passie over te brengen op anderen!

Jochem Stam

Na één keertje voor de lol padel te hebben gespeeld ben ik verliefd geworden op de sport. Zelfs zo veel dat ik geswitcht ben van voetbal naar padel. Nu wil ik graag mijn enthousiasme voor de sport delen en overbrengen op de mensen die willen beginnen met padel spelen. Daarmee wil ik iedereen graag beter maken en laten zien waarom padel zo’n leuke sport is, want je doet een sport omdat je het leuk vindt!​

Mathijs ter Haar

Mathijs verzorgt de padellessen op de vrijdagochtend. Op de andere dagen is hij op de baan te vinden in Enschede. Almelo, Wierden en Haaksbergen. Mathijs staat in de top 50 van de Nederlandse ranglijst.

Trainers bij Tc de Mors

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen in Rijssen volgen? Dan zul je een van onze trainers daar vinden

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij Tc de Mors in Rijssen, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

Dit gaat middels een factuur.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten! Houd er rekening mee dat we je dus niet gelijk een lesoptie kunnen bieden. We raden je wel aan om je aan te melden, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra we starten met het indelen van de nieuwe reeks, of wanneer er plekken vrij komen.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Hervatten met lessen

Heb je deze zomerreeks les gevolgd? Volg dan de onderstaande 4 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Let op: dit aanmeldformulier is alleen voor leden die in de periode van april t/m september ook les hebben gevolgd. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Tot eind maart 2023 zitten alle lestijden in de avonduren vol m.u.v. Houd er dus rekening mee dat we op korte termijn geen lesoptie kunnen bieden aan nieuwe leden.  Wij zetten ons in om vanaf januari een extra lesavond in te plannen.

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

TC de Mors
Opbroekweg 40
7461 PH Rijssen

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina de Mors

Follow Us
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.