TC de Mors - Rijssen

TC de Mors

De groepslessen bij TC de Mors bestaan uit een lessenreeks van 18 lessen. De lessen van het zomerseizoen lopen van april t/m september. Gedurende deze 6 maanden worden er 18 lessen gegeven. Inschrijfperiode is momenteel gesloten. Wil je starten met padel? Dan is het ook mogelijk om eerst te beginnen met een lessenreeks van 10 padellessen.  De nieuwe ledenreeks is in april van start gegaan. Inschrijfperiode is momenteel gesloten. Zou je toch graag willen starten? Stuur gerust een bericht! Het kan altijd voorkomen dat er tijdens het lesseizoen nog plekken vrijkomen.  

Lestarieven

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
  • Aantal lessen: 18
  • Aantal deelnemers: 4
  • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

10 lessen

4 personen
110,-
p.p
  • Aantal lessen: 4
  • Aantal deelnemers: 4
  • Lesduur 50 minuten

5 lessen

Kids
27,50
p.p
  • Aantal lessen: 5
  • Aantal kinderen: 8
  • Lesduur 60 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Prijzen zijn exclusief lidmaatschap! Om deel te nemen aan padellessen bij TC de Mors, moet je lid zijn van de vereniging. 

Lesmomenten

Woensdag

Max Ebbers

Donderdag

Jochem Stam

Vrijdagochtend

Mathijs ter Haar

Max Ebbers

Gedurende de periode dat ik in Spanje woonde, kwam ik voor het eerst in aanraking met padel. Bij de club waar ik toen der tijd speelde, werden de eerste padel banen al 15 jaar geleden gelegd. Momenteel is het in Spanje één van de meest beoefende sporten. Inmiddels zie ik dat padel ook in Nederland in opmars is en ik vind het ontzettend leuk daar een klein aandeel in te hebben. Een aantal jaren geleden heb ik mijn diploma ‘Padel Instructeur’ behaald met als doel het hier in de regio een vervolg te geven. Ik speel al jaren met veel plezier en ik kijk er naar uit mijn kennis en passie over te brengen op anderen!

Jochem Stam

Na één keertje voor de lol padel te hebben gespeeld ben ik verliefd geworden op de sport. Zelfs zo veel dat ik geswitcht ben van voetbal naar padel. Nu wil ik graag mijn enthousiasme voor de sport delen en overbrengen op de mensen die willen beginnen met padel spelen. Daarmee wil ik iedereen graag beter maken en laten zien waarom padel zo’n leuke sport is, want je doet een sport omdat je het leuk vindt!​

Mathijs ter Haar

Mathijs verzorgt de padellessen op de vrijdagochtend. Op de andere dagen is hij op de baan te vinden in Enschede. Almelo, Wierden en Haaksbergen. Mathijs staat in de top 50 van de Nederlandse ranglijst.

Trainers bij Tc de Mors

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen in Rijssen volgen? Dan zul je een van onze trainers daar vinden

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

geplande evenementen

25

Zomercompetitie

april t/m juni op vrijdag, zaterdag of zondag

?

Geen verwacht evenement

Houd onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

?

Geen verwacht evenement

Houd onze social in de gaten om op de hoogte te blijven!

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij Tc de Mors in Rijssen, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste lessen kun je via de trainer verschillende rackets testen . Je hoeft dus in het begin nog geen eigen racket te hebben.

Dit gaat middels een factuur of maandelijkse automatische incasso.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Tot eind maart 2023 zitten alle lestijden in de avonduren vol m.u.v. Houd er dus rekening mee dat we op korte termijn geen lesoptie kunnen bieden aan nieuwe leden.  Wij zetten ons in om vanaf januari een extra lesavond in te plannen.

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

TC de Mors
Opbroekweg 40
7461 PH Rijssen

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina de Mors

Follow Us