TEZ-Enschede

TEZ ENSCHEDE

TEZ

Enschede
TEZ-Enschede

Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ) is een gezellige, goed georganiseerde vereniging met circa 480 leden. Je kunt hier als padeller gebruik maken van 3 padelbanen. Je padelspel verbeteren? Start dan met seizoensgebonden lessen. Alle informatie hierover vind je op deze pagina. 

Lestarieven

17 lessen

4 personen
215,-
p.p
 • Aantal lessen: 17
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Club event
 • Lesduur 50 minuten

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. Voor de ene groep zijn dit veel technische en conditionele oefeningen, terwijl de andere groep meer behoefte heeft aan spelvormen met de nadruk op gezelligheid. We zorgen ervoor dat het lesplan aansluit op jouw wensen. Wekelijks brengt de trainer je op de hoogte van de lesinhoud per les.

Meer informatie over de inhoud van lessen, de invulling van het event of onze werkwijze?

Wij leggen dit allemaal uit. Op een andere pagina. 

geplande evenementen

26

Clubevent

In week 26, exacte data volgen nog

41

Clubevent

In week 41. exacte data volgen nog

05-01

Bramos Event

Zaterdag 5 januari 2024, info volgt nog

Event

25

Club event

25 januari
16:00-20:30

25

Club event

25 januari
16:00-20:30

25

Bramos event

25 januari
16:00-20:30

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

Headcoach

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

Trainer Sep van den Berg Bramos

Sep van den Berg

CLubtrainer

Meer informatie over sep volgt binnenkort.

Trainers foto binnenkort

Jochem Vreeman

CLubtrainer

Sociale interactie, jezelf opnieuw uitvinden en vooral veel spelplezier. Dit zijn voor mij dé magische ingrediënten van het padelvirus. Een slim geplaatste bandeja, een spannende match en het biertje na afloop, ik hou ervan. 
Ik heb inmiddels een paar jaar padelervaring, vooral bij Topspinners in Enschede. In mijn jonge jaren stond ik regelmatig op de tennisbaan, dat hielp me op weg bij padel. Recent kwam ik aan boord bij Bramos en ik mag me focussen op (het opzetten van) de jeugdtak, trainingen voor beginners en clinics. Ik focus me daarbij vooral op het enthousiasmeren, op de fun factor en op het samenwerken onderling. Ik krijg veel energie van onze gezamenlijke missie en van het enthousiasme van onze lessers. In mijn dagelijks leven werk ik op de Universiteit Twente, binnen de afdeling marketing&communicatie. Ik ontwikkel me daar op het vlak van coaching en educatie, iets wat ik meeneem binnen Bramos. 
Tot snel op de baan!  

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
 • Aantal lessen: 18
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

4 lessen

Priveles
192,-
p.p
 • Aantal lessen: 4
 • Aantal deelnemers: 1
 • Lesduur 50 minuten

10 lessen

Kids
85,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal kinderen: 8
 • Lesduur 50 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Lesmomenten

Maandag

n.t.b.

Woensdag

Sep van den Berg

Donderdag

Jochem Vreeman

Sep van den Berg

Tijdens mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik als bijbaan jarenlang tennisles gegeven. Drie jaar geleden werd ik tijdens een trip met vrienden naar Madrid gegrepen door een voor mij nieuw spel: padel. Vrijwel direct verdween tennis naar de achtergrond. Sindsdien heb ik veel gespeeld en lessen genomen om te verbeteren. Een tijd geleden heb ik mijn padellicentie behaald. Naast mijn fulltime baan als docent bij ROC van Twente geef ik nu een avond padelles.

Nour Salah

Nour verzorgt de padellessen op de maandagavond. Binnenkort meer info over Nour!

Daan Richter

Daan verzorgt de padellessen op de donderdagavond. Op de dinsdagavond is hij te vinden in Haaksbergen bij TCH.

Trainers bij TEZ

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen bij TEZ volgen? Dan zul je een van onze trainers daar vinden

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij TEZ in Enschede, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste lessen kun je via de trainer verschillende rackets testen . Je hoeft dus in het begin nog geen eigen racket te hebben.

Dit gaat middels een factuur of maandelijkse automatische incasso.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Tot eind maart 2023 zitten nagenoeg alle lestijden in de avonduren vol. We hebben enkel nog losse plekken vrij in gevorderde groepen.  Houd er dus rekening mee dat we op korte termijn geen lesoptie kunnen bieden aan nieuwe leden. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

Tennisvereniging Enschede-Zuid
Geesinkweg 154
7544 RB Enschede

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina TEZ

Follow Us