TEZ

Enschede
TEZ-Enschede

Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ) is een gezellige, goed georganiseerde vereniging met circa 480 leden. Je kunt hier als padeller gebruik maken van 3 padelbanen. Je padelspel verbeteren? Start dan met seizoensgebonden lessen. Alle informatie hierover vind je op deze pagina. 

Lestarieven

17 lessen

4 personen
215,-
p.p
 • Aantal lessen: 17
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Club event
 • Lesduur 50 minuten

10 lessen

Alleen in de ochtend!
130
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Gepersonaliseerd lesplan
 • Lesduur 50 minuten
 • Alleen in de ochtend!

Wat kun je verwachten?

In een lessenreeks van 17 lessen ga jij in een vaste lesgroep van 4 personen wekelijks aan de slag om je padelspel verder te ontwikkelen. De lessen vinden plaats op achtereenvolgende weken m.u.v. vakantie- en feestdagen. We sluiten het lesseizoen af met een clubevent op het park bij TEZ

In de ochtend kun je een reeks van 10 lessen volgen!

Persoonlijk lesplan

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. 

Voorafgaand aan de les ontvang je van jouw trainer een bericht met daarin informatie over de inhoud van de les die dag. Zo kun je thuis alvast je huiswerk doen! Bij de inhoud van de lessen maken we gebruik van onze eigen instructievideo’s!

Lesmomenten

Lessen worden gegeven op maandag-, dinsdag- woensdag- en donderdagavond gegeven .  

Ben je ook overdag beschikbaar? Geef dit dan dus ook zeker aan in het aanmeldformulier!

Lesseizoen

Het lesseizoen duurt 6 maanden.  In deze 6 maanden volg je 17 lessen. De laatste maand wordt gebruikt om eventuele uitgevallen lessen in te halen.  10 lessen in de ochtend!

Clubevent

We sluiten het lesseizoen af met een clubevent. Tijdens deze avond heb je de kans om jouw vooruitgang te meten door verschillende wedstrijd te spelen met en tegen andere leden. Het is een gelegenheid om nieuwe medespelers te ontmoeten, leuke wedstrijden te spelen en te genieten van een gezellige sfeer. Dit clubevent is alleen voor deelnemers van het volledige lesseizoen van 17 lessen.

Praktische informatie

Ja, om te kunnen lessen bij TEZ in Enschede, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging.

Ben je geen lid? Dan kunnen wij je niet indelen voor lessen. 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

In het aanmeldformulier kun je jezelf een niveau van 1 t/m 10 geven. Per niveau staat een korte omschrijving zodat jij zelf kunt inschatten op welk niveau je momenteel zit.

Dit gaat middels een factuur.

Het zomerseizoen start in april. We proberen iedereen een lesoptie te bieden, maar vanwege beperkte beschikbare plekken lukt dit niet altijd.

We houden je hiervan op de hoogte na aanmelding.

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Begin maart starten wij met de indeling. Je kunt van ons dan een bericht ontvangen. 

Leden die wij een lesoptie kunnen bieden, worden toegevoegd aan een groepsapp met mede-spelers en trainers waarin alle info komt te staan. 

Ook als we je geen lesoptie kunnen bieden, zullen wij daarover met je contact opnemen. 

Jazeker! Downloaden van dit pdf bestand kan hier.

Aanmelden

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Geef hier onder zo uitgebreid mogelijk je beschikbaarheid door.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Bevestiging

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Details:

Lespakket: 17 lessen + event. In ochtend 10 lessen.

Prijs: €215,- p.p. of €130,- p.p.

Locatie: TEZ

Lesdagen:
- Maandag
- Dinsdag
- Woensdag
- Donderdag

Tijdsduur: 50 minuten

Let op: overdag bij genoeg animo ook mogelijk!

Aanmelden

JOUW PADELSPULLEN MET KORTING SHOPPEN?

Wij bieden in samenwerking met Padeldistrict 10% korting op alle producten in de webshop van Padeldistrict.com

Met kortingscode: BPA

geplande evenementen

01-12

Bramos Event

Vrijdagavond 1 december 2023

03-02

Bramos Event

Zaterdag 03 februari 2023

?

N.t.b.

Geen event gepland

Event

25

Club event

25 januari
16:00-20:30

25

Club event

25 januari
16:00-20:30

25

Bramos event

25 januari
16:00-20:30

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

Headcoach

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

Trainer Sep van den Berg Bramos

Sep van den Berg

CLubtrainer

Meer informatie over sep volgt binnenkort.

Trainers foto binnenkort

Jochem Vreeman

CLubtrainer

Sociale interactie, jezelf opnieuw uitvinden en vooral veel spelplezier. Dit zijn voor mij dé magische ingrediënten van het padelvirus. Een slim geplaatste bandeja, een spannende match en het biertje na afloop, ik hou ervan. 
Ik heb inmiddels een paar jaar padelervaring, vooral bij Topspinners in Enschede. In mijn jonge jaren stond ik regelmatig op de tennisbaan, dat hielp me op weg bij padel. Recent kwam ik aan boord bij Bramos en ik mag me focussen op (het opzetten van) de jeugdtak, trainingen voor beginners en clinics. Ik focus me daarbij vooral op het enthousiasmeren, op de fun factor en op het samenwerken onderling. Ik krijg veel energie van onze gezamenlijke missie en van het enthousiasme van onze lessers. In mijn dagelijks leven werk ik op de Universiteit Twente, binnen de afdeling marketing&communicatie. Ik ontwikkel me daar op het vlak van coaching en educatie, iets wat ik meeneem binnen Bramos. 
Tot snel op de baan!  

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
 • Aantal lessen: 18
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

4 lessen

Priveles
192,-
p.p
 • Aantal lessen: 4
 • Aantal deelnemers: 1
 • Lesduur 50 minuten

10 lessen

Kids
85,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal kinderen: 8
 • Lesduur 50 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Lesmomenten

Maandag

Maartje

Dinsdag

Jochem

Woensdag

Sep

Donderdag

Maartje

Sep van den Berg

Tijdens mijn studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik als bijbaan jarenlang tennisles gegeven. Drie jaar geleden werd ik tijdens een trip met vrienden naar Madrid gegrepen door een voor mij nieuw spel: padel. Vrijwel direct verdween tennis naar de achtergrond. Sindsdien heb ik veel gespeeld en lessen genomen om te verbeteren. Een tijd geleden heb ik mijn padellicentie behaald. Naast mijn fulltime baan als docent bij ROC van Twente geef ik nu een avond padelles.

Nour Salah

Nour verzorgt de padellessen op de maandagavond. Binnenkort meer info over Nour!

Daan Richter

Daan verzorgt de padellessen op de donderdagavond. Op de dinsdagavond is hij te vinden in Haaksbergen bij TCH.

Trainers bij TEZ

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen bij TEZ volgen? Dan zul je een van onze trainers daar vinden

Ook trainer worden? Neem dan contact met ons op via stan@bramospadelacademy.nl

Veelgestelde vragen

ja, om te kunnen lessen bij TEZ in Enschede, ben je verplicht om lid te worden van de vereniging. Ook als je gewoon vrij padel wil spelen zonder les moet je lid zijn. 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

Dit gaat middels een factuur.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

De inschrijfperiode is inmiddels gesloten! Houd er rekening mee dat we je dus niet gelijk een lesoptie kunnen bieden. We raden je wel aan om je aan te melden, zodat we contact met je kunnen opnemen zodra we starten met het indelen van de nieuwe reeks, of wanneer er plekken vrij komen.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jou dichtstbijzijnde leslocatie. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Hervatten met lessen

Heb je deze zomerreeks les gevolgd? Volg dan de onderstaande 4 stappen om je aan te melden voor padellessen op jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Let op: dit aanmeldformulier is alleen voor leden die in de periode van april t/m september ook les hebben gevolgd. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Aanmelden voor lessen

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Tot eind maart 2023 zitten nagenoeg alle lestijden in de avonduren vol. We hebben enkel nog losse plekken vrij in gevorderde groepen.  Houd er dus rekening mee dat we op korte termijn geen lesoptie kunnen bieden aan nieuwe leden. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

Tennisvereniging Enschede-Zuid
Geesinkweg 154
7544 RB Enschede

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende vereniging:
Contactpagina TEZ

Follow Us
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.