Vergaderen op locatie

Vergaderen op locatie

Voorkom verzuim en versterk de gezondheid van je eigen medewerkers.

Mensen die regelmatig bewegen en er een gezonde levensstijl op nahouden voelen zich fitter-, zelfverzekerder- en gelukkiger. Een nieuwe omgeving kan leiden tot nieuwe inspiratie en hoe leuk is het om tijdens of na de vergadering een sportieve activiteit te doen met je team. Dit stimuleert ook je prestaties en plezier op werk. Daarom bieden wij de combinatie werken en sporten aan. Combineer een vergadering met een padelclinic van Bramos, zodat werk en sport in balans blijft. 

SAMEN ZORGEN WIJ VOOR VITALE MEDEWERKERS VOOR JOUW BEDRIJF!

DE 3 BELANGRIJKSTE REDENEN, WAAROM JOU BEDRIJF EEN GOED VITALITEITSPLAN MOET HEBBEN!

Minder stress
Door sporten en werk in balans te houden zorgt dit voor minder stress bij werknemers.
Minder vaak ziek
Onderzoek toont aan dat sportende werknemers minder vaak ziek thuis komen te zitten. Niet voor niets wordt gesteld dat sporten gezond voor je is!
Meer productiviteit
Sporten heeft een positief effect op de productiviteit van werknemers. Het feit dat sporten je hoofd leeg kan maken, kan zeer bepalend zijn voor de productiviteit. Hierdoor zal een werknemer ook beter en dieper slapen, waarmee hij weer energieker aan de volgende werkdag begint.
Vorige slide
Volgende slide

Informatie vergaderingen x padel

Inhoud

Het event bestaat uit een eigen vergadering of in overleg een (zelf) geregelde workshop. Aansluitend met een clinic die wordt verzorgd door Bramos.

Groepsgrootte

Groepsgrootte is maximaal 30 personen.

Hapje/drankje

In de kantine wordt er gezorgd voor koffie/thee en een hapje of lunch. Want op een lege maag, kun je natuurlijk niet sporten!

Kosten

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte,
en de tijdsduur. Wij maken een totaal prijs inclusief baanhuur, leenrackets, kantinehuur en trainers.

Groepsgrootte

TC de Mors beschikt over 2 padelbanen. Dit zorgt ervoor dat er circa 10 personen actief tegelijk kunnen padellen. Indien de groep groter is dan >10 personen wordt er gekeken naar aanvullende sporten. Naast de padelbanen zijn er mogelijkheden tot tennissen en/of een bootcamp. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

WORKshop x padel

Wil je een workshop in combinatie met padel? Ook dit is mogelijk!

Wil je liever met jou bedrijf een workshop volgen in plaats van een vergadering op locatie in combinatie  met een padelclinic? Ook dit is mogelijk bij TC de Mors. Jaarlijks volgen bedrijven diverse workshops, hoe mooi is het, als je bedrijf dit kan combineren met sport. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Regenachtige omstandigheden?

Bij TC de Mors zijn er twee buitenvelden. Dus zijn de weersomstandigheden van belang voor de continuïteit van de dag zelf. Indien de dag niet door kan gaan door het weer, wordt er gekeken naar een passende oplossing. Er kan wellicht uitgeweken worden naar de indoor banen in Wierden, als hier ruimte is. Anders zal er verplaatsing van de sportieve activiteit komen. De vergadering/lunch kunnen ten alle tijden door gaan.

Meer weten over TC de Mors? Klik hier!

Aanmelden voor vergaderen op locatie

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor een vergadering op locatie. Wij nemen vervolgens contact op met een opzet voor een vergadering in combinatie met een padelclinic.

Hebben jullie als groep nog specifieke wensen over de invulling van de clinic?

Klantervaringen (TC De Mors)

Vergadering x Padel!

Ook jouw bedrijf een vergadering/workshop in combinatie met een padelclinic laten volgen, maar zijn nog niet al je vragen beantwoord?

Neem gerust contact met ons op! Wij geven graag antwoord op al je vragen!

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.