Volea

Tubbergen
Volea padel - padelles in Tubbergen

Volea: Onze locatie in Tubbergen is perfect voor zowel beginners als gevorderden, dus of je nu net begint of een ervaren speler bent, bij ons ben je aan het juiste adres. In onze ‘self service hoek’ kun je voor aanvang een kop koffie/thee drinken of na een fanatiek potje padel genieten van (sport)drankje.

Lestarieven

Wat kun je verwachten?

In een verkorte lessencyclus ga jij in een lesgroep van 4 personen samen met jouw vaste trainer aan de slag om je padelspel te verbeteren. De lessen vinden plaats op de zaterdagochtend. Na afronding van een lescyclus inventariseren wij naar het animo voor een nieuwe cyclus. Indien het animo groot genoeg is, wordt er een nieuwe lessenreeks opgestart. 

Persoonlijk lesplan

Jouw clubtrainer ontwikkelt samen met Bram Meijer een gepersonaliseerd lesplan per lesgroep. Dit lesplan is aangepast aan de wensen en behoefte van iedere deelnemer. 

Voorafgaand aan de les ontvang je van jouw trainer een bericht met daarin informatie over de inhoud van de les die dag. Zo kun je thuis alvast je huiswerk doen! Bij de inhoud van de lessen maken we gebruik van onze eigen instructievideo’s!

Lesmomenten

De lessen worden gegeven op zaterdagochtend. 

Lessenreeks

Een lessenreeks bestaat uit 3 lessen die ,indien mogelijk, op 3 achtereenvolgende weken wordt aangeboden. 

Praktische informatie

Nee, om te kunnen lessen bij Volea hoef je geen lid te zijn.

De baanhuur verrekenen wij in de leskosten. 

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

In het aanmeldformulier kun je jezelf een niveau van 1 t/m 10 geven. Per niveau staat een korte omschrijving zodat jij zelf kunt inschatten op welk niveau je momenteel zit.

Dit gaat middels een factuur.

Als er voldoende interesse is en er een beschikbare trainer is, streven wij ernaar om na het afronden van een serie bijeenkomsten opnieuw te peilen voor een nieuwe reeks. Als er echter geen trainer beschikbaar is, kan dit proces wat langer duren.

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Begin maart starten wij met de indeling. Je kunt van ons dan een bericht ontvangen. 

Leden die wij een lesoptie kunnen bieden, worden toegevoegd aan een groepsapp met mede-spelers en trainers waarin alle info komt te staan. 

Ook als we je geen lesoptie kunnen bieden, zullen wij daarover met je contact opnemen. 

Jazeker! Downloaden van dit pdf bestand kan hier.

Aanmelden

Volg de onderstaande 5 stappen om je aan te melden voor padellessen op jouw dichtstbijzijnde leslocatie. 

Vink je niveau hieronder aan.
Geef hier onder zo uitgebreid mogelijk je beschikbaarheid door.
Zaterdag
Bevestiging

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Details:

Lespakket: 3 lessen

Prijs: €55,- p.p.

Locatie: Volea Tubbergen

Lesdagen:
- Zaterdag

Tijdsduur: 60 minuten

Let op: alleen mogelijk bij genoeg animo!

Aanmelden

KENNISMAKINGSACTIE!

2 lessen

4 personen
32,50
p.p
 • Aantal lessen: 2
 • Gecertificeerde trainers
 • Kennismaking met padel
 • Lesduur 60 minuten

Op zaterdagen wordt er padelles geven bij Volea. De lessen zullen plaatsvinden op 9 en 23 december op een vaste tijd. De tijdsloten zijn:

 • 09:00-10:00
 • 10:00-11:00
 • 11:00-12:00
 • 12:00-13:00

Meer informatie over de inhoud van lessen of onze werkwijze?

Wij leggen dit allemaal uit. Op een andere pagina. 

JOUW PADELSPULLEN MET KORTING SHOPPEN?

Wij bieden in samenwerking met Padeldistrict 10% korting op alle producten in de webshop van Padeldistrict.com

Met kortingscode: BPA

Stan Tiehuis - Bramos padel

Stan Tiehuis

Headcoach

In 2017 kwam ik voor het eerst in aanraking met padel bij ATC Veenhorst. Na een jaar veel uren op de baan te hebben doorgebracht, wees Bram mij op de trainersopleiding bij de bond. Tijdens mijn studie als leraar basisonderwijs heb ik mijn certificaat voor padeltrainer behaald. Hierna ben ik gestart als padeltrainer in Almelo. Na het afronden van mijn bachelor aan de PABO in Enschede ben ik mede-eigenaar van Bramos geworden. Gedurende deze periode heb ik ook een Post-HBO tot bewegingsonderwijs docent behaald. Naast het geven van padeltraining, wat ik inmiddels al weer 3 jaar doe, houd ik mij vooral bezig met de operationele zaken van de padel academy evenals het ontwikkelen van onze eigen padelrackets en accessoires. Voor een groep staan en een ieder iets nieuws leren, op een leuke manier, in een prettige groep is iets wat ik ontzettend graag doe. En dat in verbinding met mijn hobby maakt dat dit een gouden combinatie is. In mijn lessen probeer ik veel vanuit wedstrijdsituaties te werken waarbij ik intensiteit en plezier erg belangrijk vind.

18 lessen

4 personen
198,-
p.p
 • Aantal lessen: 18
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Meest gekozen

10 lessen

inclusief lidmaatschap
145,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal deelnemers: 4
 • Lesduur 50 minuten
Starters actie!

18 lessen

Kids
144,-
p.p
 • Aantal lessen: 10
 • Aantal kinderen: 4-8
 • Lesduur 60 minuten

Bramos Ares

Voor €49,95 i.c.m. lessen. All round padelracket t.w.v. €87,95. Inclusief rackethoes, grips en protector. Racket wordt afgeleverd tijdens de eerste les.

Stan Tiehuis

Op de maandag, dinsdag en woensdag geef ik met veel plezier les aan jong en oud! Met mijn achtergrond als leraar basisonderwijs probeer ik mijn kennis over het onderwijs in te zetten op de baan. Ik ben in 2017 gestart met recreatief padel. Na zelf een aantal jaren recreatief padel te hebben gespeeld, heb ik besloten de opleiding tot padelleraar te volgen. Hierna ben ik gelijk gestart met het lesgeven in Almelo. Als mede-eigenaar van Bramos Padel Academy kun je mij ook tegen komen op een van onze andere leslocaties.

Trainer bij ATC Veenhorst

Bij Bramos Padel Academy maken we uitsluitend gebruik van gecertificeerde trainers. Wil je padellessen bij de Veenhorst volgen? Dan zul je Stan Tiehuis daar tegenkomen!

Veelgestelde vragen

Nee, je hoeft geen lid te zijn van de vereniging. Iedereen kan zich dus aanmelden!

Tijdens de eerste les geven wij je graag advies. Zodat jij na de eerste les een eigen padelracket kan aanschaffen. Tip: met de code ‘BPA‘ ontvang je 10% korting op je racket bij Padeldistrict.com

Dit gaat middels een factuur.

Dit is afhankelijk van de beschikbare plekken. Na aanmelding zullen we contact met je opnemen en een indicatie geven van de  eventuele wachttijd. 

Ja dat kan! Maar houd er rekening mee dat wij wellicht  geen complete groep kunnen maken. Door je samen aan te melden is de kans groter op een plaats in een lesgroep. 

Lesreglement

Bekijk het lesreglement voor alle informatie betreft de padellessen. 

Hervatten met lessen

Heb je deze zomerreeks les gevolgd? Volg dan de onderstaande 4 stappen om je aan te melden voor padellessen op de bij jou dichtstbijzijnde leslocatie. 

Let op: dit aanmeldformulier is alleen voor leden die in de periode van april t/m september ook les hebben gevolgd. 

GEEF HIERONDER ZO UITGEBREID MOGELIJK JE BESCHIKBAARHEID DOOR.

Dit formulier vraagt u uw gegevens door te geven zodat wij u kunnen indelen op de gewenste leslocatie. Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Contact gegevens

Locatie

Volea

Pastoor Bloemenstraat 1
7651 CD Tubbergen

Contact

info@bramospadelacademy.nl

Vragen betreffende club:
Contactpagina Volea

Follow Us
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.