Padelles in Enschede

Padelles in Enschede bij Bramos Padel Academy!

Je padelspel verbeteren? Dan kan door les te volgen bij Bramos Padel Academy in Enschede? Bij de Bramos Padel Academy kun je padelles volgen bij een gecertificeerde padeltrainer. Je kunt je via de onderstaande knop aanmelden voor de lessen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Tijdens de padellessen behandelen wij technische slagen en de tactiek van padel. De lessen worden gegeven volgens een door ons ontwikkeld lesplan. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
TEZ-Enschede
Plaza Padel - Enschede

De locaties voor padelles in Enschede

Padel spelen in Enschede is mogelijk bij Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ) en bij Plaza Padel in Enschede.  TEZ Beschikt over 3 outdoor padelbanen. Iedere avond wordt er op 1 baan padelles waardoor er dus altijd nog 2 banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.  

Bij Plaza Padel Enschede wordt er padelles gegeven op één van de 10 indoor padelbanen. Plaza Padel is daarmee de grootste padellocatie van Nederland. Speel je graag droog en warm dan is dit de ideale leslocatie voor jou. 

Belangrijke informatie over padellessen in Enschede

In Enschede vinden de lessen plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen.  De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij TEZ of Plaza Padel  vind je op de locatie pagina’s

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.