Padelles in Hoogeveen

Volg padelles in Hoogeveen bij Bramos Padel Academy!

Padelles volgen in Hoogeveen? Wij verzorgen met plezier lessen en clinics bij RC de Weide in Hoogeveen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers waardoor de padellessen in Hoogeveen altijd van hoge kwaliteit zijn.  Je kunt je aanmelden voor de lessen via de onderstaande ‘aanmelden padellessen’ knop. Na het aanmelden nemen wij z.s.m. contact met je op over het vervolg. 

Tijdens de padelles behandelen wij zowel technische als tactische aspecten van de snelstgroeiende sport van Nederland. Dit doen wij door gebruik te maken van een lesplan dat is ontwikkeld door het team van trainers van de academy.  Elke padelles in Hoogeveen wordt volgens deze leshandleiding gegeven. Hierdoor kunnen wij alle aspecten behandelen en kunnen wij een goede balans aanbieden tussen herhaling en nieuwe aspecten. In onze lessen wordt er rekening gehouden met niveauverschil. De lessen zijn dus adaptief zodat iedereen elke les iets nieuws leert. 

 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
RC-De-Weide-Hoogeveen

Waar kun je padelles volgen in Hoogeveen?

Dat kan bij R.C. De Weide in Hoogeveen. Hier is het mogelijk om in de avonden op maandag, dinsdag, en woensdag padelles te volgen.  Overdag kan dit hier de hele week. Deze racketsportvereniging beschikt over 3 padelbanen.  Doordat één padelbaan wordt gebruikt voor padellessen zijn er altijd twee banen beschikbaar voor vrij spel.  De tweede baan is beschikbaar voor vrij spelen. Om gebruik te kunnen maken van de padelbanen moet je lid zijn van de vereniging. Alles over het lidmaatschap vind je op de website van de Weide

Belangrijke informatie over padellessen in Hoogeveen

Wij geven les in maximale groepsgroottes van 4 personen. Hierdoor kunnen wij veel aanwijzingen geven en ligt de intensiviteit van de lessen hoog. De lessenreeks bestaat uit 18 padellessen die gedurende 6 maanden worden gegeven. De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

De groepsindelingen worden op basis van niveau en beschikbaarheid  gemaakt. Uiteraard proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders wensen, maar helaas kunnen wij hier niet altijd aan voldoen. 

Brando Kamp
ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers van de Bramos Padel Academy hebben bij de KNLTB de opleiding tot padeltrainer  gevolgd.  Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers om zo de kwaliteit van iedere padelles in Hoogeveen te kunnen waarborgen. 

Wij komen iedere week samen met het hele team van trainers. We trainen op deze dag om ons eigen spel te verbeteren, maar ook om onze kennis te vergroten. Ook behandelen we veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips zodat iedere trainer deze weer in zijn eigen praktijk kan toepassen. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.