Padelles in Rijssen

Padelles in Rijssen bij Bramos Padel Academy!

In Rijssen kun je padelles volgen bij gezellige tennisvereniging: TC de Mors! Trainers van Bramos Padel Academy verzorgen daar met plezier de padellessen. Zij zijn allen gecertificeerd en leren jouw alles over de techniek en tactiek van Padel. Via de onderstaande knop is aanmelden voor de lessen mogelijk. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Al vanaf 2017 geven wij les volgens een zelfontwikkeld lesplan. Door de de jaren heen is dit lesplan verder ontwikkeld en dus verbeterd. Op deze manier ben jij er van verzekerd dat de lessen van hoge kwaliteit zijn. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
TC de Mors - Rijssen

De locatie voor padelles in Rijssen

TC de Mors begon  en aantal jaren gelden aan padel door het aanleggen van 1 padelbaan. Inmiddels ligt de tweede baan er ook al een tijd. Op 1 baan wordt op doordeweekse dagen lesgegeven. De andere baan kan worden gebruikt om vrij te spelen. Zo heb je ook genoeg ruimte om je aangeleerde vaardigheden en kennis tijdens de les, in de praktijk te brengen in een wedstrijd. 

Wil je toch liever binnen spelen? Dat kan in Wierden bij de Stouwe. Alle informatie over dit sportcentrum vind je hier.  

Belangrijke informatie over padellessen in Rijssen

In Rijssen bieden wij 2 lespakketten aan: starterspakket van 10 lessen en een lessenreeks van 18 lessen. Voor nieuwe leden is er een mogelijkheid om in 10 lessen kennis te maken met padel. Al vaker lesgehad? Dan kun je aansluiten bij de seizoensgebonden lessen van 18 lessen. Daarnaast is het op afspraak mogelijk om hier een kennismakingsles of clinic te volgen. De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen.  De lessen duren 60 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen. Het inplannen van een kennismakingsles kan doorgaan bij deelname van minstens 3 personen. Door aan te melden als een groep is de kans groter dat er een kennismakingsles kan worden ingepland. 

De indeling voor de lessenreeksen maken wij op basis van beschikbaarheid en niveau. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij de de Mors vind je hier.

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.