Padelles in Wierden

Padelles in Enschede bij Bramos Padel Academy!

Om je padelspel te verbeteren moet je in Wierden zijn! Daar kun je padelles volgen bij Bramos Padel Academy. Eén van onze gecertificeerde trainers leert jouw alles over de techniek en tactiek van Padel. Via de onderstaande knop is aanmelden voor de lessen mogelijk. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Wij geven lessen volgens een door ons ontwikkeld lesplan dat al sinds 2017 wordt ingezet en continu wordt aangepast en verbeterd. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
De Stouwe Wierden

De locatie voor padelles in Wierden

Sportcentrum de Stouwe beschikt over 4 padelbanen. Deze banen liggen in een hal met hoog plafond waardoor je altijd kunt padellen. Naast les kun je hier uiteraard ook vrij spelen. Dit kan door een baan te huren via de app of website van de Stouwe. Op deze manier betaal je enkel wanneer je gebruik maakt van een baan. 

Wil je toch liever in de buitenlucht padellen? Dat is mogelijk in Almelo. Op 15 minuten van de Stouwe liggen namelijk 2 padelbanen bij tennisvereniging ATC Veenhorst.

Belangrijke informatie over padellessen in Wierden

In Wierden kun je deelnemen aan een lessenreeks van 10 padellessen. Daarnaast is het op afspraak mogelijk om hier een kennismakingsles of clinic te volgen. De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen.  De lessen duren 60 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij de Stouwe vind je hier.

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.