Padelles in Almelo

Volg padelles in Almelo bij Bramos Padel Academy!

Padelles volgen kan in Almelo bij de Bramos Padel Academy! Een gecertificeerde trainer van de Bramos Padel Academy verzorgd de padellessen in Almelo. Via de onderstaande knop kun je de aanmelding voor de lessen rond maken. Na het invullen van het formulier nemen wij z.s.m. contact met je op. 

Ieder padelles behandelen wij zowel technische als tactische aspecten van padel. Wij hebben samen met het team een lesplan ontwikkeld. Ieder padelles in Almelo wordt gegeven volgens dit lesplan waardoor er sprake is van een doorlopende lijn in de lessen Hierdoor worden alle aspecten behandelen en krijg je nooit 2x dezelfde les. De lessen worden uiteraard aangepast op het niveau van iedere lesgroep. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
ATC Veenhorst Almelo Padel

De locaties voor padelles in Almelo

Bij ATC Veenhorst in Almelo is het mogelijk om padelles te volgen. Deze tennisvereniging beschikt over 2 padelbanen.  1 baan wordt gebruikt voor padellessen. De tweede baan is beschikbaar voor vrij spelen. Daarnaast zijn beide banen beschikbaar gedurende het weekend. Bij de Veenhorst moet je lid zijn van de vereniging om te kunnen lessen of spelen.

Bij de Stouwe in Wierden is het ook mogelijk om padelles te volgen. Deze indoorlocatie beschikt over 4 padelbanen. De Stouwe is een commercieel club en vraagt dus baanhuur per keer dat je gebruik maakt van de baan. Speel je graag droog, uit de wind en niet in de kou dan is dit de ideale leslocatie voor jou. 

Belangrijke informatie over padellessen in Almelo

De padellessen in Almelo vinden plaats in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Voor nieuwe leden is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een lessenreeks van 10 padellessen. De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

De indeling wordt gemaakt op basis van beschikbaarheid en niveau. Wij proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij ATC Veenhorst vind je hier!

ATC Veenhorst Almelo Padel

Over onze trainers

Alle trainers van de Academy hebben bij de KNLTB de opleiding tot padeltrainer  gevolgd.  Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers om zo de kwaliteit van iedere padelles in Almelo te kunnen waarborgen. 

Wij komen iedere week samen met het hele team van trainers. We trainen op deze dag om ons eigen spel te veretteren, maar ook om onze kennis te vergroten. Ook behandelen we veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips zodat iedere trainer deze weer in zijn eigen praktijk kan toepassen. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.