Week 43: Een week vol clinics!

Naast de dagelijkse vaste lessen die worden verzorgd, verzorgen we wekelijks ook meerdere clinics aan teams. Ook vorige week stond in het teken van kennismakingsclinics voor bedrijven in Enschede en Delden.

Op woensdag en vrijdag hebben BTR Trainingen, Gemeente Enschede en Sensata kennisgemaakt met padel d.m.v. een clinic inclusief toernooi. Ze zijn onder begeleiding van meerdere trainers aan de slag gegaan op verschillende banen.

Ook de Kok Accountancy heeft een clinic gevolgd, maar dan bij Aparthotel Delden. De collega’s konden kiezen tussen een golf- of padelclinic. Op de 3 padelbanen hebben wij gedurende 2 uur een groep van 16+ personen kennis laten maken met padel d.m.v. wedstrijden in een doordraai schema.

Clinics in het weekend

Afgelopen zondag was het de beurt aan TRIOS en het eigen personeel en partners van Aparthotel Delden. Bij Plaza Padel hebben wij met 2 trainers een clinic verzorgd aan de triatlonvereniging TRIOS.

Bij Aparthotel Delden heeft het eigen personeel de mogelijkheid gekregen om kennis te maken met padel. Zodat iedere medewerker nu ook weet wat padel inhoudt.

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.