Jeugddag in Rijssen bij TC de Mors

Op zaterdag 8 oktober hebben wij een jeugddag georganiseerd voor enthousiaste jeugd uit Rijssen die graag kennis wilden maken met padel. Tijdens de middag voor 12 tot 18 jarigen zijn we op 2 banen gestart met het uitleggen van de spelregels.

Clinic

Tijdens het eerste deel van deze middag hebben Jochem en Stan op 2 banen de basis van padel uitgelegd. Op baan 1 door middel van spelletjes en oefeningen, Op baan 2 al gelijk in rally’s met punten! Dit alles om de groep al in een uurtje klaar te stromen voor het mini-toernooi.

Toernooi

Na een basisclinic op 2 banen was het tijd voor een minitoernooi. Alle deelnemers namen het ‘met’ en ’tegen’ elkaar op in verschillende wedstrijden van 7 minuten. Na afloop van de ronde werden het aantal gespeelde games bij elkaar opgeteld. De spelers met de meest gewonnengames over de hele middag, waren de winnaars van het toernooi!

Vervolg

We hopen na de herfstvakantie van start te kunnen gaan met een lessenreeks van 5 lessen. Bij genoeg deelname zullen in 5 lessen de basis van padel uitleggen. Samen met TC de Mors hebben we een mooi starterspakket kunnen samenstellen: 5 lessen voor €27,50 inclusief lidmaatschap! Met dit starterspakket ben je ook nog eens tot het einde van dit jaar (2022) lid van de vereniging. Aanmelden kan via de volgende webpagina: https://bramospadelacademy.nl/padelles-jeugd-tc-de-mors/

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.