Week 44: Van Enschede tot Hoogeveen

Iedere week geven wij met ons team padellessen van Groenlo tot Westerbork en van Delden tot Beilen. Trainers Brando en Rogier verzorgen de padellessen in Drenthe. De overige trainers van Team Bramos verzorgen de lessen in Twente en de Achterhoek.

Clinics in Enschede

Afgelopen woensdag hebben wij op 10 banen een clinic verzorgd aan Movella. met ±40 personen hebben zijn onder begeleiding van 2 Bramos trainers kennisgemaakt met Padel. Tijdens deze clinic hebben de trainers een introductie gegeven van de regels, tactiek en techniek. Een deel van de clinic is in het Engels gegeven.

Aansluitend kwam een afdeling van BDO op bezoek voor een 2 uur durende clinic onder begeleiding van Jochem. Een aantal maanden geleden hebben wij ook al een team van BDO enthousiast mogen maken voor padel.

Padelclinics in Hoogeveen

De vrijdagmiddag bestond uit clinics bij RC de Weide in Hoogeveen. Aan het begin van de middag hebben wij een groep enthousiaste vrienden kennis laten maken met padel. Tijdens deze kennismakingsclinic hebben wij ze wegwijs gemaakt op de padelbaan zodat ze in staat zijn om voortaan zelf een wedstrijd te spelen.

Na een korte pauze was het de beurt aan het enthousiaste team van Mulderij in Hoogeveen. Als sponsor van de vereniging vonden zij het tijd dat ook de collega’s kennis kwamen maken met padel. Op 2 banen zijn 14 collega’s de strijd met elkaar aangegaan. Het eerste deel hebben wij de basis uitgelegd van padel waarna ze een klein uur de mogelijkheid hebben gehad om onderling wedstrijden tegen elkaar te spelen.

padelclinic in Hoogeveen
padelclinic in Hoogeveen
Padelclinic aan Movella in Enschede
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.