Geen stunt voor Bram & Sten op de World Padel Tour…

Woensdagavond 11 oktober speelden Bram Meijer en Sten Richters op het World Padel Tour Amsterdam Decathlon Open toernooi. D.m.v. een wildcard mochten zij deelnemen in het hoofdschema.Op voorhand stond hen een lastige opgave te wachten. In de ronde van 32 stond het duo Eduardo Alonso en Miguel Benítez te wachten, nummer 30 en 49 van de wereld.

Onder toeziend oog van meer dan 3000+ Nederlandse padelfanaten in de Afas Live kon de wedstrijd van start gaan. Deze extra support kon helaas geen zoden aan de dijk zetten.. Bram en Sten verloren de eerste set met 6-0. De tweede set probeerde Bram en Sten hun schouders eronder te zetten, samen met het publiek, maar ook in deze set waren tegenstanders te sterk. De tweede set ging verloren met 6-1. Zoals Bram zelf reflecteert: “We hebben Nederland niet ons niveau kunnen laten zien wat we wouden. Dat maakt dat het een beetje dubbel voelt”. “Om je te kunnen meten met deze topspelers, moet je fulltime in Spanje kunnen trainen”. Dat plan gaan Bram en partner Sten ook tot uitwerking brengen vanaf het nieuwe jaar: tussen de toernooien door trainen en leven in Barcelona. Zodat Bram en Sten binnenkort ook tegenstand kunnen bieden tegen de top van de wereld.

Hoewel Bram en Sten niet voor een stunt konden zorgen, genoten ze allemaal enorm van de sfeer in het AFAS Live. ‘De ambiance was echt geweldig en de locatie is prachtig’, zei Bram. ‘Het is pas de tweede editie in Nederland en alles is al zo goed en professioneel geregeld’. Op deze manier wordt Nederland binnen de padelwereld goed op de kaart gezet.

Alle padelliefhebbers die woensdagavond aanwezig waren in AFAS Live kregen genoeg spektakel voorgeschoteld. Na de wedstrijd van het Nederlandse top duo, stond er nog een topwedstrijd op de planning. De nummers één van de wereld verloren verrassend van Alejandro Arroyo en Gonzalo Rubio. In een meeslepende wedstrijd moesten Arturo Coello en Agustin Tapia hun meerdere erkennen in de derde set. Het publiek zat tot de laatste slag op hun puntje van de stoel.

Kijk voor meer informatie op: https://worldpadeltouramsterdam.com/nieuws/nederlanders-genieten-op-wpt-amsterdam-open-maar-kunnen-niet-stunten-op-dutch-day

Bekijk hieronder de samenvatting van de wedstrijd door Ziggo Sport:

https://www.youtube.com/watch?v=4ZXkGyCqbZY

Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.