Padelles in Beilen

Padelles in Beilen bij Bramos Padel Academy!

In Beilen is er de mogelijkheid om padelles te volgen bij Bramos Padel Academy. De lessen vinden plaats bij TC Smalhorst. Eén gecertificeerde trainers legt jouw alle uit over de technische en tactische aspecten van padel.lVia de onderstaande knop is aanmelden voor de lessen mogelijk. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Wij geven lessen volgens een door ons ontwikkeld lesplan dat al sinds 2017 wordt ingezet en continu wordt aangepast en verbeterd. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Blog-berichten-van-Bramos-Padel-Academy
TC Smalhorst - Beilen

TC Smalhorst: de locatie voor padelles in Beilen

TC Smalhorst heeft in 2017 een padelbaan geplaatst. Sinds 2022 is er ook een tweede padelbaan geplaatst waardoor er naast les ook genoeg ruimte is om vrij te spelen.  

Op 1 baan wordt er op verschillende avonden lesgegeven. De Andere baan is vrij gegeven voor het vrijspelen. 

Belangrijke informatie over padellessen in Beilen

In Beilen werken wij met een lessenreeks van 10 lessen. Daarnaast is het op afspraak mogelijk om hier een kennismakingsles of clinic te volgen. De lessen vinden altijd plaats  in een maximale groepsgrootte van 4 personen. Het is mogelijk om je met grotere groepen op te geven, maar tijdens een les kunnen er maximaal 4 personen deelnemen. De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

Wij maken de indeling op basis van beschikbaarheid en niveau. Dit doen we in overleg met de trainer en de club. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de beschikbaarheid, maar vanwege beperkte plaatsen lukt dit niet altijd. Door je aan te melden als groep van 4 personen is de kans groter om ook ingedeeld te kunnen worden. 

Meer informatie als prijzen en lidmaatschap bij TC Smalhorst vind je hier. 

Bramos, mijn eigen padelmerk
Brando Kamp

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken op verenigingen uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Iedere padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

Wat onze klanten vinden

Leuke gevarieerde lessen!
Jose
Leuke lessen!
Margo
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.