Padelles in Enschede

Padelles in Enschede bij Bramos Padel Academy

Padelles volgen bij de Bramos Padel Academy in Enschede? Bij de Bramos Padel Academy kun je padelles volgen bij een gecertificeerde padeltrainer. Je kunt je via de onderstaande knop aanmelden voor de lessen. Wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen over de lesmogelijkheden. 

Tijdens de padellessen behandelen wij technische slagen en de tactiek van padel. De lessen worden gegeven volgens een door ons ontwikkeld lesplan. Zo weet je zeker dat alle belangrijke aspecten van padel in een lessenreeks worden behandeld. 

Padelles in Enschede bij Plaza Padel of TEZ

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

De padellocaties in Enschede

Padel spelen in Enschede is mogelijk bij Tennisvereniging Enschede Zuid (TEZ) en bij Plaza Padel in Enschede.  TEZ Beschikt over 3 outdoor padelbanen. Iedere avond wordt er op 1 baan padelles waardoor er dus altijd nog 2 banen beschikbaar zijn om vrij te spelen.  

Bij Plaza Padel Enschede wordt er padelles gegeven op één van de 10 indoor padelbanen. Plaza Padel is daarmee de grootste padellocatie van Nederland. Speel je graag droog en warm dan is dit de ideale leslocatie voor jou. 

Over onze trainers

Alle trainers hebben de opleiding tot padeltrainer bij de KNLTB gevolgd.  Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers die de opleiding tot parelleraar hebben gevolgd bij de bond (KNLTB).

Ook komen alle trainers iedere vrijdag bij elkaar. Op deze dag wordt er getraind om het eigen spel te blijven verbeteren. Daarnaast worden op deze dag ook veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips besproken die de trainers kunnen inzetten in hun eigen praktijk. Wij vinden het belangrijk dat iedere trainer zich kan blijven ontwikkelen op zowel speler als trainers gebied. Ieder padelles in Enschede is dus van te voren goed voorbereid door het team van trainers. 

De inhoud van onze lessen

De Bramos Padel Academy heeft een eigen lesplan die door alle leraren wordt gebruikt. Hierdoor zit er een doorlopende lijn in het lesaanbod. Iedere les wordt er een andere techniek aangeboden waar die les de focus op licht. Het eerste deel van de training ligt de focus vooral op de techniek van de slag. In het tweede deel van de training speelt ook het balresultaat en de tactiek een belangrijke rol. 

Wij vinden het belangrijk dat er veel getraind wordt in rally vorm, omdat we graag reële wedstrijdsituatie willen creëren. 

Voorbeeld lesinhoud

In deze les leer je hoe je moet werken met ballen vanaf de glaswand. Met als doel om scoren te voorkomen. Je leert in deze les dus een verdedigend aspect. 

Lees meer over verdedigen van glas!

Om de aanval over te nemen kun je een lob spelen. In deze les leer je hoe je technisch een lob moet spelen. Ook vertellen wij wanneer je het best kunt kiezen voor een lob.

Lees meer over het spelen van de lob!

Door een goede service te spelen, kun je gelijk druk uitoefenen op de tegenstander. Wij leggen de regels van de service uit, de techniek en de tactiek. 

Lees meer over de service!

De bandeja is de belangrijkste slag. In deze les leggen wij deze ingewikkelde techniek uit en leren wij hem jou te spelen. 

Lees alles over de bandeja!

De bajada is een variant op het spelen van de lob. Wij laten zien wat een bajada is en hoe je hem moet spelen. 

Lees meer over de bajada!

What klanten zeggen over ons:

Wil je starten met padelles?

Voorbeeld van lesinhoud

Wellicht vind je dit ook interessant

Bandeja les

De bandeja

De bandeja (uitgesproken als ‘bandega’ ) is misschien wel de meest voorkomende slag in padel, maar ook gelijk één van de de moeilijkste slagen in een wedstrijd.

Lees alles over de bandeja zodat je het in de praktijk kunt oefenen!

Leestijd: 3 min
Naar artikel

Contra Pared les

De Contra pared

De contra pared is je laatste redmiddel in een rally. Wij leggen in dit bericht uit waarom dit zo is en hoe je het toepast in een rally.

Lees hoe je de contra pared kunt toepassen!

Leestijd: 2 min
Naar artikel
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.