Padelles in Enschede

padelles in Hoogeveen kan bij Bramos Padel Academy

Padelles volgen in Hoogeveen? Wij verzorgen met plezier lessen en clinics bij TC de Weide in Hoogeveen. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde trainers waardoor de padellessen in Hoogeveen altijd van hoge kwaliteit zijn.  Je kunt je aanmelden voor de lessen via de onderstaande ‘aanmelden padellessen’ knop. Na het aanmelden nemen wij z.s.m. contact met je op over het vervolg. 

Tijdens de padelles behandelen wij zowel technische als tactische aspecten van de snelstgroeiende sport van Nederland. Dit doen wij door gebruik te maken van een lesplan dat is ontwikkeld door het team van trainers van de academy.  Elke padelles in Hoogeveen wordt volgens deze leshandleiding gegeven. Hierdoor kunnen wij alle aspecten behandelen en kunnen wij een goede balans aanbieden tussen herhaling en nieuwe aspecten. In onze lessen wordt er rekening gehouden met niveauverschil. De lessen zijn dus adaptief zodat iedereen elke les iets nieuws leert. 

Padelles in Hoogeveen, voor iedereen

Waarom padelles volgen bij Bramos Padel Academy?

Waar kun je padelles in Hoogeveen volgen?

Dat kan bij R.C. De Weide in Hoogeveen. Hier is het mogelijk om op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag padelles te volgen. Deze racketsportvereniging beschikt over 3 padelbanen.  Doordat één padelbaan wordt gebruikt voor padellessen zijn er altijd twee banen beschikbaar voor vrij spel.  De tweede baan is beschikbaar voor vrij spelen. Om gebruik te kunnen maken van de parelbanen moet je lid zijn van de vereniging. Alles over het lidmaatschap vind je op de website van de Weide

Belangrijke informatie over padelles in Hoogeveen

Wij geven les in maximale groepsgroottes van 4 personen. Hierdoor kunnen wij veel aanwijzingen geven en ligt de intensiviteit van de lessen hoog. Voor nieuwe leden is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een lessenreeks van 10 padellessen. De lessen duren 50 minuten en vinden wekelijks op dezelfde dag en tijd plaats m.u.v. vakantie- en feestdagen.

De groepsindelingen worden op basis van niveau en beschikbaarheid  gemaakt. Uiteraard proberen zoveel mogelijk rekening te houden met een ieders wensen, maar helaas kunnen wij hier niet altijd aan voldoen. 

Over onze trainers

Alle trainers van de Bramos Padel Academy hebben bij de KNLTB de opleiding tot padeltrainer  gevolgd.  Wij werken uitsluitend met gecertificeerde padeltrainers om zo de kwaliteit van iedere padelles in Hoogeveen te kunnen waarborgen. 

Wij komen iedere week samen met het hele team van trainers. We trainen op deze dag om ons eigen spel te verbeteren, maar ook om onze kennis te vergroten. Ook behandelen we veel oefeningen, technische aanwijzingen en tactische tips zodat iedere trainer deze weer in zijn eigen praktijk kan toepassen. 

Uitsluitend gecertificeerde pareltrainers in Hoogeveen voor padel

De inhoud van onze lessen

Wij bieden lessen aan volgens een leshandleiding dat in samenwerking met de trainers is gemaakt. Hierdoor zijn we in staat om padellessen in een doorlopende lijn aan te bieden.

Tijdens iedere les staat er één techniek centraal. Het eerste deel van de les besteden we vooral aandacht aan de techniek van de slag. In het tweede deel van de les besteden we ook aandacht aan de tactiek. 

Voorbeeld lesinhoud

In verschillende oefeningen wordt de Chiquita gespeeld zodat je in het tweede deel van de les de slag kunt toepassen in rally’s. 

Lees meer over de chiquita

Om de aanval over te nemen kun je een lob spelen. Je leert technisch een juiste lob te spelen. Daarnaast geven wij tactische tips over het juist inzetten van de lob.

Lees meer over het spelen van de lob!

Je leert wat een bandeja is, hoe je deze moet spelen en wat het doel is. 

Lees meer over de bandeja

De volley is een aanvallende slag. Je leert hoe je de volley op de juiste manier speelt. En waar je bal het beste naar toe kunt spelen

Lees alles over de volley

De bajada is een variant op het spelen van de lob. Je leert de bajada te herkennen en te spelen. . 

Lees meer over de bajada!

What klanten zeggen over ons:

Wil je starten met padelles?

Voorbeeld van lesinhoud

Wellicht vind je dit ook interessant

Bandeja les

De Contra Pared

De contra pared is een spectaculaire bal die je speelt in een noodsituatie.

Lees hier hoe je de contra padel moet spelen.

Leestijd: 2 min
Naar artikel

Contra Pared les

De X3

De X3/ por tres is een spectaculaire slag, maar daardoor ook technisch ingewikkeld

Lees wat de X3 is en hoe je hem kunt uitvoeren!

Leestijd: 2 min
Naar artikel
Blijf up-to-date!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang al het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en updates over lessen.